Агуеро под въпрос дори за мачовете с Барса

Мануел Пелегрини разкри, че нападателят на Сити може да отсъства до 2 месеца
18 дек 2013 16:00, Друми Георгиев
0
Агуеро под въпрос дори за мачовете с Барса
Кун може да пропусне мачовете с Барса. Снимка: Ройтерс

Контузията на Серхио Агуеро може да се окаже дори още по-тежка от първоначалните очаквания. Нападателят на Манчестър Сити може да отсъства до 2 месеца и така да бъде под въпрос за сблъсъците с Барселона от Шампионската Лига.

Агуеро получи контузия на прасеца при победата с 6:3 над Арсенал през уикенда. Първоначалните очаквания бяха той да бъде извън игра за около 4 седмици. Сега Мануел Пелегрини обаче заяви, че този период може да е по-дълъг.

"Не съм доктор, така че е трудно да се каже. Докторът каза най-малко един месец или 8 седмици. Ще видим, в момента е трудно да се определи", коментира чилиецът след победата с 3:1 над Лестър за купата на Лигата.

В този мач "Гражданите" спечелиха лека победа, но с цената на още един контузен футболист. Пабло Сабалета напусна терена още в началото на мача, но все пак неговата контузия не е толкова тежка.

"Пабло има проблем с бедрото. Ще видим утре колко е сериозно. Със сигурност той пропуска мача в събота. Това е проблем, защото нямаме бекове. Мика Ричардс също е грижа".

По отношение на самия мач Пелегрини очаквано бе доволен от представянето.

 "Беше професионална победа, защото не е лесно да играеш в една седмица с Байерн, с Арсенал и да завършиш като гост в купата на Лигата".

"Отборът ни изигра много сериозен мач и за нас бе важно да продължим за тази купа. Това е важен турнир, защото финал на Уембли е нещо прекрасно".

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари