Юве ще се пробва за Нани през януари

Антонио Конте държи да привлече крилото на Манчестър Юнайтед
21 дек 2013 11:52, Друми Георгиев
0
Юве ще се пробва за Нани през януари
Юве не се отказва от Нани. Снимка: Ройтерс

Италианският шампион Ювентус ще се опита да привлече крилото на Манчестър Юнайтед Нани през януарския трансферен прозорец, пише английското издание "Експрес".

Треньорът на торинци Антонио Конте изключително много харесва фланговия футболист и смята, че португалецът може да помогне на отбора да постигне големите си цели през сезона.

След като "Бианконерите" отпаднаха от Шампионската лига, голямата цел пред тима ще бъде да спечели отново вътрешното първенство, но турнира за Купата на Италия също е приоритет. Отборът няма да пренебрегне и Лига Европа.

27-годишният Нани, който наскоро преподписа договора си с тима, се представя колебливо в мачовете, в които получава шанс, и се смята, че Дейвид Мойс е готов да се раздели с него.

Торинци имаха интерес към ибериеца още през лятото, а тогава към него мераци имаше и Монако, но нито един от двата отбора не успя да примами Юнайтед да го продаде.

Изглежда обаче интересът на торинци не е секнал и те ще опитат да го привлекат и през януари,

Според медиите на Острова Дейвид Мойс няма този път да прави спънки на португалеца да напусне отбора, което само ще улесни негов трансфер в Ювентус.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари