Яя Туре: Барселона се страхува от Сити

"Ние играем фантастичен футбол и до 2 години ще бъдем №1 в света", казва халфът
Обновена: 25 дек 2013 12:51 | 25 дек 2013 12:50, Друми Георгиев
2
Яя Туре: Барселона се страхува от Сити
Яя Туре смята, че в Барса се плашат от Сити. Снимка: Ройтерс

До 1/8финалите в Шампионската лига има 2 месеца, но полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре твърди, че в Барселона са доста притеснени преди сблъсъците с Гражданите.

Битката между Небесносините и каталунците е очаквана с огромен интерес и според котдивоареца неговият отбор има добри шансове да излезе победител от нея.

„В Барселона доста се страхуват от нас. Като виждат какво правим и как играем, особено у дома, определено са уплашени. Справяме се отлично, вкарваме голове и атакуваме много. Разбира се знаем, че ще бъде трудно и за да ги елиминираме трябва да бъдем на върха на възможностите си“, заяви Туре, който обаче смята, че скоро Сити ще бъде №1 в света.

„За да направиш история, понякога е необходимо повече време. Аз имам късмета да съм на правилното място, тъй като в този клуб има фантастични играчи. Всичко върви добре и съм убеден, че след 2 години Манчестър Сити ще се превърне в най-великия тим в света“, добави той.

Халфът напусна Барса през 2010-а, след като не играеше редовно на „Камп Ноу“ и сега със сигурност ще иска да вземе реванш. До тези мачове обаче има време и сега приоритет за Гражданите е Висшата лига и стремежът да излезе начело в класирането.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: Манчестър СитиЯя Туре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
a3 преди 10 години
Само това ще кажа 7:0 и нали знайте коя е любимата газирана напитка на Барселона ... 7UP :D