Добри новини за Шумахер

Има леко подобрение на състоянието му
Обновена: 31 дек 2013 13:04 | 31 дек 2013 12:53,
38
Добри новини за Шумахер
Доктор Жан-Франсоа Пайен обяснява състоянието на Шумахер. Снимка: Ройтерс

Михаел Шумахер е показал леко подобрение в състоянието си тази сутрин. Това бе обявено на днешната пресконференция на лекарския екип в болницата в Гренобъл, където докторите се борят за живота на германеца.

Още вчера вечерта са забелязани леки признаци на подбрение и в резултат на това лекарите са решили да използват удобния момент и да направят втора операция. Тя е довела до положителни резултати и днес сутринта отново има добри знаци.

"Късно вечерта в понеделник бе направен ново сканиране на мозъка, което показа леки подобрения", обясни един от докторите на днешната пресконференция.

"Това ни накара да предположим, че можем да предприемем нова интервенция, която бе проведена през нощта. Тази сутрин бе направено ново сканиране, което показа леки подобрения".

Лекарите обясниха, че операцията през нощта не е била такава, каквато са планирали предварително.

"Направихме транзитно подобряване на вътрешно-черепния натиск. Михаел Шумахер подобри вътрешно-черепния си натиск и това ни позволява да правим сканиране, без да има рискове", обясни друг доктор.

"Това сканиране показа няколко признака, които са сравнително стабилни. Нямаше признак, който да подсказва влошаване. След разговор с колегите решихме, че можем да проведем хирургическа намеса, която не смятахме, че е възможна".

"Това ни позволи по-радикална намеса, която облекчи още повече вътрешно-черепния натиск. Тази сутрин видяхме няколко признака, че ситуацията е под по-добър контрол от вчера".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още по темата: шумахерсъстояние
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Боец си човече! Предстои ти най-голямата битка в живота ти! Ще я спечелиш!