Михаел е боец, няма да се предаде!

Семейството му благодари за подкрепата
Обновена: 2 яну 2014 19:46 | 2 яну 2014 19:12, Александър Попов
56
Михаел е боец, няма да се предаде!
Снимка: Reuters

Семейството на Михаел Шумахер публикува благодарствено писмо за подкрепата към седемкратния световен шампион по автомобилизъм във Формула 1 Михаел Шумахер, пострадал при инцидент във Френските Алпи. Той продължава да е в критично състояние в болница в Гренобъл.

Още по темата

"Ние искаме да благодарим на хората от целия свят за това, че те изразиха съжаление за инцидента, случил се с Михаел, а също така му изпратиха пожелания за скоро оздравяване. Вие ни оказвате огромна подкрепа. Ние знаем, че Михаел е боец, той няма да се предаде. Благодарим", пише семейството в официалния сайт
на автомобилния пилот.

Михаел Шумахер остава в стабилно, но критично състояние в болницата в Гренобъл. Лекарите засега не дават прогноза за неговото бъдеще.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Михаел Шумахер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
vassiljp преди 10 години
Добре бе пич-ти би ли се радвал на победа когато видиш тоя пред тебе , че е спрял за да станеш пръв ти.Аз бих спрял зад него-нищо че съм ***.
12
0
 
2
 
! Отговори
vassiljp преди 10 години
Абе *** - ти не четеш.Все едно тоя на 100 метра гладко бягане да спре на финала и да пусне втория щото трябва да стане 7 кратен шампион.1999 година е момента когато не помогна на Ървайн-гледай последното състезание.Лека вечер.Единствено го уважавах когато беше в Рено.
11
3
 
3
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 10 години
Не стига че толкова години трябваше да го търпим във Ф1 (особено последните 3), ами сега трябва да го съжаляваме! Не стига и това, ами трябва да го изкарат герой. Спасявал приятеля си/детето на приятеля си... Първо казаха че трасето е трудно преодолимо за професионалисти. Е, това група приятели с децата ли са били или китки от нарциси? Какво се случи с първия пострадал? Нищо. А какво са смятали да правят на това трасе?Нека се оправи Шумахер, но истината че е нарцис никой няма посмее да каже!
10
3
 
3
 
! Отговори
jp преди 10 години
Шумахер беше контузен и се върна за последното състезание.Търси си сам - нямам време да го търся.Имаше и състезание в което се решаваше титлата и Шумахер се опита да блъсне или блъсна конкурента за титлата.А Баричело го е пускал не само на това състезание.
9
2
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Я кажи в кое състезание Шумахер не е помогнал на Ървайн, ако реално е имал шанс да бъде шампион? В последните кръгове Шумахер всячаски помагаше на Ървайн, като задържаше умишлено пилотите от другия *** борещи се за първото място. Не се сещам кои бяха...мисля че бяха Райконен с Макларън.
8
1
 
5
 
! Отговори
jp преди 10 години
Ганьооо и според теб Йовчев олимпийски шампион ли е- не - сребърен медалист, а трябваше да е шампион.Важна е статистиката.А това дето го казваш го помним аз и ти, но след години никой няма да знае, че поне 3 от титлите са му подарени.
7
0
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Не беше грък, който посочи Йовчев, а един италианец, а направиха гръка шампион за сметка на нашия незаслужено.*
6
1
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 7Ганьооо, Ганьоооо, хванал си се като удавник за сламка, а не виждаш гредата в очите си. Баричело като му даде първото място, но да не би заради тези 4 точки повече да стана шампион бе?И на награждаването видя ли ЧОВЕКЪТ Шумахер как даде купата си от първото място на Баричело и го посочи с пръст че той е победителят, както Гръка посочи на Олимпиадата Йовчев ,че той е истинския шампион??? Май тези неща удобно ги пропускаш.
5
3
 
7
 
! Отговори
jp преди 10 години
Дано да се оправи!Най-великия пилот, ама за сметка на други.По едно време караха Баричело да му дава път само и само да стане шампион.А когато трябваше да помогне на Ървайн да стане шампион - не му помогна.Пълен егоист-но дано да се оправи.
4
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мишо е борец..Да е жив и здрав..
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Превъзнасяте се малко повечко от необходимото.
2
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хайде стига с тази куртоазия! Каквото е писано, това ще се случи.
1
4
 
25
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Пия едно тежко вино сега за твоето оздравяване, Михаел! Бързо възстановяване!Ти си най-великият, Изр*де!