Селекционерите избраха Роналдо за безспорен №1

Португалецът получи 53 първи места, Меси и Рибери останаха с по 39
14 яну 2014 12:52, Друми Георгиев
1
Селекционерите избраха Роналдо за безспорен №1
Националните селекционери помогнаха на Кристиано. Снимка: Ройтерс

Носителят на Златната топка Кристиано Роналдо се оказа безапелационен №1 сред 172 национални селекционери. 53 от тях гласуваха за него, докато Лео Меси и Франк Рибери останаха с 39 първи места сред наставниците.

Селекционерът на Португалия Пауло Бенто е заложил на изцяло тактически вот. Неговата тройка е в следната последователност: Роналдо, Радамел Фалкао, Ариен Робен.

Треньорът на Аржентина Алехандро Сабела е дал най-много точки на Лионел Меси, но той е наредил зад него конкурентите му Франк Рибери и Кристиано Роналдо.

Луиш Фелипе Сколари от Бразилия е определил Кристиано за №1, с подгласници Лео Меси и Ибрахимович. Селекционерът на Англия Рой Ходжсън е дал най-много точки на Роналдо, оставяйки зад него Златан Ибрахимович и Робин ван Перси.

Дидие Дешан от Франция логично е ударил рамо на Рибери, но пък специалистът е поставил на второ място Роналдо, пред третия в анкетния си лист Ибрахимович.

Вижте в Gol.bg как гласуваха някои от националните селекционери

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Харесвам Рибери като футболист, добър е, няма спор. Обаче не го харесвам като човек и не заради белега му, напротив, всеки може да пострада. Не го харесвам заради това, че беше християнин и се отказа от вярата си заради мюсулманка, прие тази допотопна вяра и на всичко отгоре се обряза. Зидан поне си беше потомствен алжирец и няма за какво да го виним, беше велик, но това което направи Рибери е под всякаква критика. Сигнализирахте за неуместен коментар