Меси сам победи Хетафе

Аржентинецът вкара двата гола за успеха с 2:0
17 яну 2014 09:18, Александър Попов
2
Меси сам победи Хетафе
Снимка: Reuters

С два гола на Лео Меси Барселона победи с 2:0 Хетафе в реванша от осминафиналите на турнира за Купата на Испания, игран на стадион "Колизеум Алфонсо Перес".

Така след победата с 4:0 в първия мач каталунците се класираха напред за четвъртфиналите, където ще играят срещу Леванте.

Срещата не бе особено зрелищна и преди почивката нямаше кой знае какви положения. В самия край обаче Лео Меси засече полуниско центриране на Кристиан Тейо.

В средата на второто полувреме отново Меси се разписа, след страхотна индивидуална акция. Така той напомни знаменития си гол срещу именно срещу Хетафе от преди 7 години, когато навърза цялата защита на съперника в стил "Марадона".

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
ттт преди 10 години
Абе велик е Меси! Но 1990 на полуфинала на световното Марадона сам победи Бразилия. Четирима бразилеца го пазеха неотлъчно, останалите шест се справяха с другите девет аржентинеца. Топката нямаше никакъв шанс да стигне до Диего. Направи го само веднъж, той игра с нея точно половин секунда и я подаде по целия диагонал на игрището на свой съотборник, който просто замахна веднъж с крак и вкара победния гол.

Спонсорирани публикации