Станислав Манолев разтрогна с ПСВ Айндховен

Националът очаква оферти, ще поддържа форма с "Литекс"
17 яну 2014 14:56, Друми Георгиев
10
Станислав Манолев разтрогна с ПСВ Айндховен
Манолев си тръгна от Айндховен. Снимка: Ройтерс

Националът на България Станислав Манолев най-после успя да се раздели с ПСВ Айндховен, след като днес разтрогна своя договор.

Контрактът на халф-бека с "филипсите" изтичаше в края на настоящата кампания. През последните месеци Манолев често бе пращан да играе в дублиращия състав заради желанието си да смени клуба.

"В ПСВ благодарим на Станислав за годините, които той изкара в тима. Манолев е пример за професионалист, който се справя с всички колебания. Той е много зрял футболист, с добро отношение към съотборници и фенове. ПСВ желае на Станислав всичко най-добро в кариерата", сподели спортният директор на холандците Марсел Брандс.

По всяка вероятност играчът ще поддържа форма с бившия си отбор "Литекс". Очаква се голям интерес към него, защото той вече може да бъде привлечен без пари.

Манолев премина в ПСВ през 2009 година от Литекс. За клуба от Айндховен българинът изигра над 120 двубоя. Той вдигна купата на Холандия през 2012 година.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: Станислав Манолев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 10 години
Дано тръгне по стъпките на Божинов - да развие стратегическото си мислене и позиционното чувство, да овладее финтовете по масите в чалготеките и да постигне високо ниво на алкохолнс подготовка.
5
0
 
1
 
! Отговори
Без работа,на борсат преди 10 години
Най - точно , за съжаление е "Филипс спорт клуб " се отърва от Манолев и вече няма да му плаща заплата. Сега е проблем на играча да си намери работа и заплата , професионалист е все пак. Иначе е добър играч , като изключим че често е причина за инкасиране на голове вкарва и ефектни голове. Холандците му плащат да е защитник , а той се прави на нападател.
4
1
 
1
 
! Отговори
x преди 10 години
"РАЗТРОГНА" СВОЯ ДОГОВОР Е НАЙ ПРОСТАТА ФОРМУЛИРОВКА НАСАДЕНА В СПОРТНАТА ЖУРНАЛИСТИКА ОТ НЕВЕЖИ ЛЮДЕ!!! ПРАВИЛНО Е ДА СЕ КАЖЕ"ПРЕКРАТИ СВОЯ ДОГОВОР С ЕДИ КОГО СИ!!!
3
2
 
2
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 10 години
Ако иска да рита да заповяда в Кривунделово на... селския стадион след като кравите се напасат да тренира с местния... Зла Участ (Кривунделово). Дербито е с едноименния... Байхуево.
2
5
 
2
 
! Отговори
TOVA E POLOJENIETO преди 10 години
NE STAVA ZA GOLEMIQ FUTBOL
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
na koi mu puka