»змъчих се срещу √ришо, призна Ќадал

Ѕългаринът ще бъде гол€м шампион, предрече световни€т номер 1
ќбновена: 22 €ну 2014 12:20 | 22 €ну 2014 11:04, √еорги ѕешев
11
»змъчих се срещу √ришо, призна Ќадал
—нимка: –ойтерс

–афаел Ќадал показа класа след победата си над √ригор ƒимитров и призна, че е наддел€л над българина благодарение на късмета.

—ветовни€т номер едно елиминира √ришо с 3:1 сета на четвъртфиналите на откритото първенство по тенис на јвстрали€. Ќашето момче обаче пропусна две страхотни възможности да спечели трети€ сет и да поведе с 2:1, след като направи две нелепи грешки при двата си сетбола.

ќще по темата
«апитан след мача в традиционното кратко интервю на корта как е усп€л да се пребори за победата, Ќадал отговори: "»мах огромен късмет".

"ƒимитров можеше да спечели сета, аз б€х в ситуаци€, в ко€то зависех от него. Ќо той направи сериозна грешка. ѕри втори€ случай също пропусна съвсем за малко", посочи Ќадал. 

—лед двубо€ испанецът похвали ƒимитров. "“ой има всичко, за да бъде гол€м шампион. Ќеговата игра
като стил има много прилики с –оджър ‘едерер. јко продължи така, е нормално е да се изкачи много нагоре", каза Ќадал.

“ой похвали и феновете на корта, като отличи подкрепата за ƒимитров.

"»маше доста българи. “е създадоха неверо€тна атмосфера. »скам да благодар€ на всички за подкрепата и атмосферата, ко€то създадоха. Ќад€вам се, че са се насладили на мача, защото аз се измъчих".

Ќакра€ испанецът коментира и състо€нието на ръката си, ко€то има протриване.

"–ъката ми създава проблеми само при сервиса. ¬ останалите удари н€мам проблеми, но при сервис имам чувството, че изпускам ракетата. Ѕлистерите не ми прав€т проблеми на тренировки, но се налага да игра€ с предпазната превръзка".

ќще спортни новини четете в Gol.bg

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


11
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
9
0
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 10 години
Ќадал е добър и възпитан човек и лоша дума за друг тенисист не е казал!√ришо да се учи от него!
8
0
 
18
 
! ќтговори
јнонимен преди 10 години
’итлер,гледам никой не ти обръща внимание и не те взема на сериозно,но току що разбрах,че обичаш секса с мъже.
7
0
 
26
 
! ќтговори
јнонимен преди 10 години
—ветовен номер 1 не се става лесно!!!!!
6
12
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 10 години
ѕогледнете му л€вата и д€сната ръка на снимката.Ћ€вата е почти 2 пъти по-гол€ма :0
5
1
 
8
 
! ќтговори
јнонимен преди 10 години
глупости -поменил се само победителите през 9е-ет посот€ноно имаше сбълъсици между јгаси и—ампрас , като не побеждаваше едини€ побеждаваше други€, нима исакш да ми кажеш че н€кой от двама те бил по-лош в даден момент? *** н€кой не е имал ден. » това сес лучва. —лед три четири дни други€т губеше, а пък паднали€т печелеше.Ќима —афин или пат –афтър , които б€ха много назад в класаци€та не станаха шамипонии с това ги запомнихме? „овек може да се запомин дори с един успех.
4
0
 
73
 
! ќтговори
—тършел преди 10 години
Ѕраво и благодар€ за това, което показаха и двамата. Ќадал с неговата психика и физика, разбира се и техника, на √ригор ƒимитров за това, че показа талант и страхотна игра и в€рвам, че му тр€бва още малко опит сред големите в тениса и наистина може да бъде и 1.Ѕраво √ригоре!
3
1
 
88
 
! ќтговори
јнонимен преди 10 години
≈вала на Ќадал за думите му. Ќе съм запознат с кариерата му, но €вно е гол€м като човек. »мам предвид: "»мах огромен късмет" и "“ой има всичко, за да бъде гол€м шампион. явно все още си е класа и е гол€ма хапка за нашето момче, въпреки че този път б€хме много близо до крайни€ успех. Ќо големи€т спортист затова е гол€м, за да се измъкне и от такива ситуации. Ѕраво и на двамата за големи€ мач и думите им след него!
2
129
 
7
 
! ќтговори
Hitler преди 10 години
√ригор е *** дори да беше взел още един сет, н€маше да издържи физически на 5-ти сет.  огато сее кауни у јскуу , √рико сее 1 разда и си почива половин час сее 2-ра и пак 30-ми тука н€ма почивка и това го съсипва. Ќ€ма надежда в него . ѕарите му ћаша ще ги из€де и за родното јскуу остават само намачканите вестници,че съседа им отпаднал от Ќадал. Ќикой н€ма да го помни √ришко, защото се помн€т само победителите. ћиналата година кой беше 4-ти на јвстрали€ оупън? Ќикой не знае. “акае тъмбс даун
1
36
 
23
 
! ќтговори
— ј ЏЋ ѕќЌ≈ ѕќћј√јћ преди 10 години
» “ќ«» *** ў≈ ЅЏƒ≈ ѕќЅ≈ƒ≈Ќ , ¬Џѕ–ќ— Ќј ћјЋ ќ ¬–≈ћ≈ ≈ ,  ј “ќ » ѕќ¬≈„≈ ‘»«»„≈— ј » ѕ—»’»„≈— ј ѕќƒ√ќ“ќ¬ ј Ќј √–»√ќ– ƒ»ћ»“–ќ¬