Мойс: Отпаднахме заслужено

"Напълно разбирам критиките към мен", добави шотландецът
Обновена: 23 яну 2014 14:25 | 23 яну 2014 14:24, Друми Георгиев
3
Мойс: Отпаднахме заслужено
Мойс приема критиките. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс призна, че неговият отбор заслужено е отпаднал на полуфиналите в турнира за купата на Лигата.

"Червените дяволи" изживяха ново фиаско този сезон, след като насред своя стадион "Олд Трафорд" бяха елиминирани от Съндърланд след изпълнение на дузпи.

"Поздравления за Съндърланд, те играха добре, а ние не се представихме добре снощи", каза разочарованият шотландец пред "Скай спортс".

"Когато оставаше една минута до края ние си помислихме, че ще се класираме за финала. Върнахме се в мача в края на второто продължение и имахме шанс при дузпите, но като цяло не играхме добре."

"В доста мачове този сезон играхме добре и не бяхме възнаградени. Но снощи наистина не заслужавахме нищо заради начина, по който изиграхме мача."

"Когато имахме своите моменти за отбелязването на втори гол, ние взимахме грешните решения или не успявахме да завършим. Но Съндърланд игра добре. Нямам проблем с това че те продължават на финала, защото го заслужават."

"Грешката на Де Хеа? Давид е наистина много добър този сезон, но хората правят и грешки. Струваше ни скъпо, защото изглеждаше, че ще се класираме. Но футболът е  такъв."

"Наистина представянето ни при дузпите беше лошо. Очаквах повече, но ето че се случи. Когато си в този клуб и не печелиш, критиките са основателни. Разбирам ги напълно", добави Мойс.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mois triabva dasi tragne nestava
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Толкова дърводелски изпълнения на дузпи може да се видят в нашата А-окръжна група.И тези взимат по 50 бона на седмица?Безумие!Да им пикам на тъпия регламент за продълженията
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Taка е то, ще падат я като разкараха мажоретката, вдигаща духа на отбора...