Яя Туре: Можем да успеем, ако сме колектив

Със сигурност ще бъде атрактивен мач срещу Барса, казва халфът на Сити
Обновена: 18 фев 2014 09:38 | 18 фев 2014 07:56, Красимир Ангелов
0
Яя Туре: Можем да успеем, ако сме колектив
Снимка: Reuters

Халфът на Манчестър Сити Яя Туре обяви, че Гражданите трябва да действат като колектив, ако искат да отстранят Барселона на 1/8финалите в Шампионската лига.

Котдивоарецът напусна именно каталунците преди няколко години, за да се превърне в един от най-добрите халфове в света и в лидер на "небесносините" и сега очаква с нетърпение сблъсъка.

"Ще бъде страхотен двубой, в който и двата отбора ще бъдат концентрирани да постигнат добър резултат за себе си. Победителят ще бъде определен след 2 срещи, така че трябва да бъдем концентрирани от самото начало и да се опитаме да вземем преднина у дома. Английският и испанският футбол са различни и ние трябва да ограничим силните страни на съперника“ каза Туре.

"Дойдох в Сити, за да печеля отличия и го направих, както индивидуално, така и с отбора. Амбициите ми обаче не са намалели. Уважавам Барса и зная, че искаме да постигнем нещо историческо, трябва да ги победим. Те са уверини, но пък ние искаме да зарадваме феновете си. Трябва да действаме като колектив, за да успеем, тъй като срещу себе си ще имаме играчи като Шави, Иниеста и разбира се Меси“ добави той.

"Английската лига е по-трудна от испанската, затова ние сме доволни от представянето си досега, но искаме да продължим по същия начин. Жребият можеше да бъде и малко по-лесен, но в крайна сметка ако сме единни бихме могли да ги отстраним", сподели още Туре.

Още новини преди подновяването на надпреварата в Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Шампионска лигаЯя Туре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари