Венци Стефанов се закани на Левски

"Със сигурност ще вземем нещо от този мач", заяви шефът на Славия
22 фев 2014 15:41, Георги Пешев
2
Венци Стефанов се закани на Левски
Снимка: Булфото

Шефът на Славия Венцеслав Стефанов е оптимист преди днешната среща на "белите" с Левски на "Герена".

Венци обяви, че Славия със сигурност ще вземе нещо от този мач и отново ще спъне Левски в борбата за шампионската титла.

Както е известно, през май 2013 година именно "белите" спряха "сините" към златните медали, след като извъртяха 1:1 на "Герена" и направиха Лудогорец шампион.

Венци заяви още, че няма да наема охрана на Георги Петков, който бе герой за Славия в онзи мач и подразни сериозно феновете на Левски с гаврата му спрямо Тодор Батков.

"Със сигурност ще вземем нещо. За какво да наемаме охрана на Гошо Петков?! Да не сме на фронта, та да го правим? Когато Гошо им пазеше и помогна да стигнат до груповата фаза на Шампионската лига и преди това се представи силно в турнира за Купата на УЕФА - защо тогава не скачаха срещу него?"

"Не може да има такова отношение към Гошо. Надявам се да няма простотии. Ако ли пък не - полицията трябва да си свърши работата", коментира още босът на "белите" пред "Тема Спорт".

"Дано съдията Костадинов е мъжко момче и свири това, което вижда. Ще видим дали ще се справи", добави Стефанов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От дете помня, Славия задължително играе най-мръсно срещу Левски. Може да са последни в класирането, но срещу Левски играят винаги много навито и с много мръсни прийоми. Ама то това си им е в кръвчицата на славистите да мразят неистово Левски.
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На Подуене се е заканил. Никой не се заканва на Левски!