Лампард недоволства от графика на Висшата лига

"Върнахме се в 6 сутринта в четвъртък, можеше да се прояви повече здрав разум"
28 фев 2014 15:13, Георги Пешев
0
Лампард недоволства от графика на Висшата лига
Снимка: Ройтерс

Халфът на Челси Франк Лампард изрази недоволството си от графика във Висшата лига, който по никакъв начин не бе оптимизиран спрямо участието на отбора му в Шампионска лига.

Сините имаха тежко гостуване в Турция срещу Галатасарай в осминафиналите от турнира и трябваше да хвърлят доста усилия за крайното 1:1.

Сега те трябва да играят мач от първенството в събота следобяд, вместо срещата да бъде отложена за неделя.

"Не е идеално. Не очаквахме никакви услуги и със сигурност знаем, че няма да ги получим", коментира той пред вестник "Дейли мейл".

"Не знам за Висшата лига, но други първенства изглежда се грижат повече за отборите, които ги представят в Шампионската лига. Не съм сигурен, че тук правим нещо по въпроса".

"Не се опитвам да изтъкна нас пред другите отбори от Висшата лига. Изглежда, сякаш с всички е така. Може да бъде проявен повече здрав разум, ако се прибираш в 6 сутринта в четвъртък".

"Но не можем да се оплакваме. Имаме фантастичен състав, пълен с млади играчи. Трябва да се справим с това".

Същевременно Лампард коментира пред официалния сайт на Челси и съперника Фулъм, който вече е с нов мениджър и се опитва да се спаси от изпадане.

"Това е местно дерби и фактът, че са на дъното може да направи мачът по-труден, защото те отчаяно се нуждаят от точки. Може би щеше да е по-добре, ако бяха по средата на таблицата и вървяха спокойно".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: челсиФранк Лампард
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации