Ван Перси се оправда за коментарите си

Чичарито пък заяви, че не е нападал холандеца
28 фев 2014 15:38, Георги Пешев
2
Ван Перси се оправда за коментарите си
Снимка: Ройтерс

Робин ван Перси се е извинил на съотборниците си в Манчестър Юнайтед и им обяснил, че не ги е критикувал след загубата от Олимпиакос. Това пише вестник Мирър.

След загубата с 0:2 от гръцкия тим в Шампионската Лига нападателят даде интервю пред холандска телевизия. В него той заяви, че съотборниците му са заставали на позициите, на които той е искал да влиза.

Това бе прието като критика към футболистите и тактиката на Манчестър Юнайтед. Ван Перси обаче обяснил, че е наистина шокиран от начина, по който са интерпретирани думите му.След това холандецът се изказа в подкрепа и към мениджъра Дейвид Мойс.

"Той е нов и има нужда от време. Лесно е да се обвини мениджъра, но аз не съм такъв. Трябва да говорим на терена", коментира Ван Перси пред вестник Сън.

Същевременно Хавиер Ернандес също бе принуден да дава пояснения, че не е визирал Робин ван Перси с изказванията си вчера.

Мексиканецът публикува снимка в Инстаграм, под която написа: "Без съотборниците си не можеш да бъдеш някой във футбола. Винаги бъди благодарен".

Това бе изтълкувано като пряк отговор към критиките на Ван Перси. Сега обаче Чичарито заяви, че това не е така.

"Коментарът ми в Инстаграм нямаше нищо общо с Ван Перси. Ние сме страхотни съотборници и работим за общата цел - отборът", написа той в туитър.

"И понеже отборът не върви толкова добре, колкото искаме, всеки се иска да направи нещата да изглеждат като нещо лошо".

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
1
 
! Отговори
Име преди 10 години
Откакто го няма Бербатов в Манчестър Юнайтед, много се радвам, когато падат. И то предимно заради тъпите им английски фенове, които много разбират от футбол. Някакви жалки ***, които предпочитаха Чичарито. Еми ето ви го - той може професионално да качва снимки в интернет. Евала.
1
3
 
2
 
! Отговори
Мда преди 10 години
Менте меринджей, менте нападател. Туй то.

Спонсорирани публикации