Барса иска Луис за наследник на Пуйол

"Каталунците" вадят 25 милиона паунда за бранителя на Челси през лятото
0
Барса иска Луис за наследник на Пуйол
Снимка: Reuters

Испанският шампион Барселона ще се опита да привлече в редиците си централния защитник на Челси Давид Луис за наследник на клубната легенда Карлес Пуйол, който обяви вчера официално, че през лятото ще напусне отбора, пише "Телеграф".

Ветеранът даде специална конференция на която сподели решението си пред медиите, като го аргументира с физическото си състояние.

Според последни информации испанският тим ще излезе с оферта от 25 милиона паунда за Луис през летния трансферен прозорец.

Името на бразилския национал от доста време насам е свързвано с трансфер на "Ноу Камп", но този път Барса ще трябва наистина да вземе качествен централен защитник.

"Каталунците" се надяват да сключат бързо договор с Челси и да привлекат кариоката още преди световните финали в Бразилия.

Барселона отправи официална оферта за Луис през миналото лято, но Моуриньо тогава отказа да продаде своя бранител, като обяви, че той не се продава.

Въпреки това обаче самият Луис има желание да премине в испанския тим, а португалецът се подсигури с привличането на Курт Зума от Сент Етиен, така че продажба на кариоката ще бъде реалистична през лятото.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари