Пике към Пуйол: Не мога да си представя Барса без теб

"Ти си моят ангел пазител, ще ми липсваш", се казва в трогателното писмо на защитника
5 мар 2014 13:34, Друми Георгиев
1
Пике към Пуйол: Не мога да си представя Барса без теб
На Пике му е мъчно, че Пуйол си тръгва от Барса. Снимка: Ройтерс

Централният защитник на Барселона Жерард Пике се обърна с емоционално писмо към съотборника си Карлес Пуйол, който напуска "блаугранас" в края на сезона, след като посвети цялата си кариера до момента на каталунския тим.

"Денят дойде, ти си тръгваш. Това може да е нещо нормално в живота, но за мен е невъзможно да си представя Барса без теб", сподели Пике в социалната мрежа Фейсбук.

"Когато се върна назад във времето виждам триумфа на отбора в Париж и Рим, как ти вдигаш европейската купа. На Уембли ти даде тази възможност на Ерик Абидал и този твой жест те прави още по-велик."

"Футболистите от моето поколение и тези след нас не могат да си представят Барса без Пуйол в защита. Ти си капитанът, с №5 на гърба. Вече нищо няма да бъде същото."

"Срещнах те преди близо 6 години. Ти беше капитанът, символът на отбора. А аз бях младокът, който имаше желание да завладее света."

"Още от първия ден с теб се разбирахме чудесно, както на терена, така и извън него. До теб аз се чувствах защитен. Знаех, че ако някога се проваля, ти ще бъдеш до мен, за да ме спасиш. Ти си моят ангел пазител."

"Искам да знаеш, че разговорите ни в съблекалнята ще ми липсват. Ще ми липсват твоите съвети преди всичко и твоето мъмрене на терена. Ти си уникален и единствен по рода си. Смея се, когато се пише за привличането на новия Пуйол, защото Пуйол си остава само един", добави Пике.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Да, той е футболист, който много даде на отбора си през последните години. А вие още по-идиотска снимка не можахте ли да му намерите? :-/