Барса охлади ентусиазма на "гражданите"

Каталунците победиха Сити с 2:1 и се класираха на четвъртфиналите
Обновена: 13 мар 2014 06:55 | 12 мар 2014 23:47, Друми Георгиев
24
Барса охлади ентусиазма на "гражданите"
Барса отново зашлеви Сити и продължава напред. Снимка: Ройтерс

Барселона победи Манчестър Сити с 2:1 в двуостър мач-реванш от осминафиналите на Шампионската Лига, който се игра на стадион "Ноу Камп". Така каталунците продължават напред с общ резултат 4:1.

Момчетата на Тата Мартино надиграха своя съперник през първата част тази вечер, но бяха ощетени от съдията Стефан Ланоа. Той първо не отсъди дузпа срещу Меси, а после отмени редовен гол на Неймар.

Веднага след почивката Меси нацели гредата, след което последва силен натиск на тима от Манчестър. Ентусиазмът на англичаните обаче бе охладен от направилия много силен мач Лео Меси, който реализира технично след подаване на Сеск Фабрегас.

Към края на мача реферът не уважи претенциите на Сити за дузпа, след съприкосновението между Пике и Джеко в наказателното поле на испанците. При бурните протести на гостите Сабалета получи втори жълт картон и бе изгонен. В 89-тата минута Компани все пак изравни резултата, но секунди след това Алвеш вкара победния гол за своя отбор, получавайки подаване от Иниеста.

Подробности за мача между Барса и Манчестър Сити може да прочетете в Gol.bg

В същото време ПСЖ победи Байер Леверкузен с 2:1 и също се класира за следващия етап от надпреварата. Вижте как се разви мачът между парижани и "аспирините".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
5
 
! Отговори
Avi преди 10 години
Браво Барселона,след слаба игра,видях 4е не забравихте как се играе футбол,на вси4ки фенове и антифенове здраве,успех на Лудогорец,Валенсия опасен противник.
17
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
а бе тъпир смотан, а Гейрхио Бускетс какво се праваше на ударен и гледаше междъ пръстите, за това Тиаго Мота получи червен картон и пак не успяха да бият мишките от УЕФАЛОНА ;)
16
3
 
1
 
! Отговори
Софиянец преди 10 години
При нас в бг, селяните отдавна победиха гражданите. Много сте назад с матеряла!
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
от 19Аз не рева срещу съдиите, защото съм над тези неща. Барса като беше ЗАКЛАН от съдията 2010-та нищо не казах освен че живота продължава, съдиите ще продължават да грешат и толкова. Но точно затова ти давам примера с Милито за да разбереш, че Барса ако беше съдийски отбор, тази засада щеше да бъде свирена. Но нали си ***, няма как да ме разбереш!
14
6
 
4
 
! Отговори
Йоребро преди 10 години
До Анонимен 17Лайненце, неизброими са цирковете превърнали един голям отбор в посмешището " Уефалона ". В момента Барса е синоним на симулации и съдийска подкрепа. Имаше времена, когато бяха синоним на машина за победи...по честен начин...сега не са. Знаеш ли, колко въпроса за аванти, мога да ти задам...момченце? Много, но няма смисъл.
13
3
 
1
 
! Отговори
Йоребро преди 10 години
До Анонимен 15Няма как да разбера нечленоразделната ти реч. Върни се в първи клас и след няколко години опитай пак, може и да успееш да напишеш нещо смислено. Успех !!!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 13Научи се и ти, че има освен личното местоимение "Бе" и в някои краища на България "Ве", нещастен *** ***! Нещо като вашето малоумно "Баце", вместо "Бате"!Разбра ли, ВЕ папагал умрял?
11
2
 
3
 
! Отговори
лайнокурец преди 10 години
До Анонимен 9ЗА пръв път от 1995? Ха ха ха. Майтапиш се нали?Левски-Ливърпул 43000Левски-Удинезе 43000Левски-Шалке 43000Левски-Барселона 43000Левски-Челси 43000Левски-Вердер 43000Ако тези не ти стигат, колегите от ЦСКА да изброят техните. Ясно е, че ближете ***, но не ставайте смешни...
10
4
 
2
 
! Отговори
Йоребро преди 10 години
Do 8 Научи се да пишеш грамотно вееееее, после ще говориш с мен вееееее, невъзпитано, неграмотно лайненце. Колкото до футболната част, която изобщо не разбираш веееееее, пак ти казвам, по-подпиран отбор от Уефалона няма, но такива като теб, няма как да го разберат....въпрос на акъл, който ти очевидно нямаш... вееееееее
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 11Кристиано Роналдо: "Господ ме е пратил на Земята, за да покажа на хората, как се играе футбол" Лео Меси: "Никой не съм пращал!"
8
1
 
5
 
! Отговори
Лудко преди 10 години
Попитали Жерар Пике кой е най добрия футболист в света?-Кристияно Роналдо е най добрия сред хората,Меси просто не е човек!!!!!!!!!!!!
7
3
 
5
 
! Отговори
С АКЪЛ ПОНЕ ПОМАГАМ преди 10 години
??????????????????????????????? КАКВО МЕ Е*Е МЕНЕ БАРСА, МАРСА И ПАРСА ?!?!? НАС, БУГАРИТЕ ОТ БУЛГАРИА НИ ИНТЕРЕСУВА САМО ДА ОПЪНЕМ С 2:0 ИЛИ 3:0 ЦИ*АНИТЕ ОТ ВАЛЕНСИЯ , ТОВА Е ! .
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Истината е днес след 19 чАса! Пълен стадион "Васил Левски"- 40 000 българи за пръв път от 95-та година, когато игра България с Германия за Евро 96. Още вчера билетите са свършили.Покажете най-доброто от себе си Лудогорциииии!!!!
5
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 2Видяхме ги срещу Арсенал Байерна.....Манчестър Сити и Арсенал са на едно ниво, така че големи приказки не казвай! Плюс това къде забравяш Реал Мадрид? Ще е супер интересно Реал срещу Байерн!
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
do 2Те всички така смятаха и за Манчестър Сити- че ще разпилеят слабата Барса.Спокойно- идва Видов ден!
3
10
 
4
 
! Отговори
Йоребро преди 10 години
До Анонимен 2Без подкрепата на чернодрешковците " разигралата" се Уефалона , няма шанс срещу баварската машина.
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до 1Такава ли е схемата? Ако е така искрено се радвам, че ще гледаме скоро финал преди финала.Барса имат да си връщат много. Баварците са надценени, Барса жиле най-яко когато я смятат в слаба форма. Меси се разигра!
1
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Четвъртфинал Барселона-Байерн