Челси триумфира при завръщането на Дрогба

Реал Мадрид пък отново шамароса Шалке след нова фиеста на Роналдо
Обновена: 19 мар 2014 12:23 | 18 мар 2014 23:52,
2
Челси триумфира при завръщането на Дрогба
Еден Азар изнесе пореден силен мач за Челси. Снимка: Ройтерс

Челси се класира за четвъртфиналите на Шампионската Лига след като победи с 2:0 Галатасарай в реванша на стадион "Стамфорд Бридж".

Самуел Ето'о откри резултата още в началото на мача, а малко преди края на първото полувреме Гари Кейхил удвои резултата.

Тимът на Жозе Моуриньо имаше пълен контрол на терена през всичките 90 минути и не позволи на съперника да създаде нито едно чисто голово положение.

Така завръщането на Дидие Дрогба на "Стамфорд Бридж" донесе късмет на сините. Нападателят на Галатасарай бе посрещнат като герой от феновете на бившия си тим и сякаш им се отблагодари, тъй като така и не затрудни с нещо Петер чех.

В другия мач Реал Мадрид отново надигра тотално Шалке, но този път победи "само" с 3:1. Кристиано Роналдо отново бе над всички на терена и вкара два гола за успеха. Той можеше да запише и хеттрик, но на два пъти удари гредата. Гарет Бейл пък записа две асистенции, а третият гол вкара младокът Алваро Мората, който обаче преди това направи куп пропуски.

Единствената неприятност за Карло Анчелоти бе контузията на Хесе Родригес, за когото има съмнения, че е скъсал коленни връзки и така може да бъде аут до края на сезона.

Прочетете подробности за Челси - Галатасарай

Прочетете подробности за Реал Мадрид - Шалке

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари