Рамзи и Касорла преподписаха с Арсенал

Младият Гедион Зелалем също обвърза бъдещето си с "артилеристите"
19 мар 2014 09:11, Красимир Ангелов
0
Рамзи и Касорла преподписаха с Арсенал
Рамзи и Касорла подновиха договорите си с Арсенал. Снимка: Reuters

Аарън Рамзи и Санти Касорла станаха поредните футболисти на Арсенал, които подновиха договорите си с клуба.

За подобно нещо се говореше отдавна и сега от клуба бе обявено официално, а както обикновено сроковете на контракта не бяха разкрити. И двамата обаче са получили увеличение на заплатата си, като при уелсеца то е много сериозно като се твърди, че от 60 000 паунда възнаграждението му вече е 90 000.

В началото на месеца нови договори с "артилеристите" подписаха Пер Мертезакер и Томаш Росицки, а освен четиримата опитни играчи това е направил и младия Гедион Зелалем.

"Много съм щастлив, че поднових контракта си. Тук съм от 6 години и съм много щастлив. Искам да бъда част от нещо специално. Имаме отличен отбор, който е способен на големи неща“ заяви Рамзи, който бе страхотен в първите месеци от сезона, като вкара 13 гола в 27 мача, но сега лекува контузия и не е играл през 2014-а.

"Времето ми в клуба е фантастично и аз съм убеден, че този отбор ще се бори за отличия в бъдеще, което за мен е важно. Вече преживях страхотни моменти и съм сигурен, че и други такива предстоят“ добави Касорла.

"Много се радваме, че те подновиха договорите си, защото са ключови играчи и това ще даде тласък на целия клуб. Гедион още е млад, но показва страхотен потенциал, който се надявам, че ще развием", изтъкна мениджърът Арсен Венгер.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари