Челси продава Торес и Луис през лятото

Моуриньо разчиства някои играчи, за да има свежи средства за селекция
2
Челси продава Торес и Луис през лятото
Снимка: Reuters

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо може да се раздели през лятото с Давид Луис и Фернандо Торес, тъй като Специалния планира да направи сериозни промени в отбора, но не иска да нарушава финансовия феърплей, пише английското издание "Мирър".

Бразилецът Луис се представи изключително слабо при визитата на Кристъл Палас, като в английските медии усилено се говори, че португалецът не е никак доволен от представянето му като цяло.

Наставникът на лондончани се надява, че бразилецът ще му донесе добри пари, които ще може да използва за нови покупки, като най-вероятно неговата продажба ще се осъществи след Мондиала.

Ако Луис се представи силно на световното първенство, тогава логично цената му ще се вдигне значително. Неговата родина е домакин на световните финали и фаворит на букмейкърите за трофея.

Луис премина в Челси от редиците на Бенфика през 2011 година срещу 21 милиона паунда и се води един от любимците на Роман Абрамович, но въпреки това изглежда дните му на "Стамфорд Бридж" са преброени.

Друг футболист, който по всяка вероятност ще напусне през лятото, е Фернандо Торес. Нападателят се намира в слаба форма през този сезон, като има само 3 гола в 13 мача от началото на годината.

Неговата голяма заплата от 170 хиляди паунда на седмица е основният проблем да му се намери нов отбор, но през лятото за Нандо едва ли ще има прошка.

Междувременно Моуриньо иска да привлече на всяка цена головата машина на Атлетико Мадрид Диего Коща, който прави великолепен сезон в Примера дивисион. Бразилецът е оценяван на 45 милиона паунда.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
10010 преди 10 години
Луис е защитник, въпреки това е вкарвах хубави голове.Освен това, ако ми падне... :)
1
0
 
3
 
! Отговори
x преди 10 години
За Луис не знам, но Торес откакто е в Челси е в слаба форма, не само този сезон. След Ливърпул Торес е безопасна игла. Мястото му въобще не е във Висшата лига.