Челси трябва да плати 10 милиона, за да се отърве от Торес

Нападателят няма намерение да се отказва от високата си заплата
4 апр 2014 12:14, Георги Пешев
4
Челси трябва да плати 10 милиона, за да се отърве от Торес
Снимка: Ройтерс

Челси ще трябва да плати около 10 милиона лири, за да се освободи от Фернандо Торес през лятото. Това твърди днес вестник Дейли Мейл.

След поражението на сините с 1:3 от ПСЖ в първия четвъртфинален мач от Шампионската Лига Жозе Моуриньо се изказа изключително критично към Фернандо Торес.

Преди това пък той призна, че има нужда от нападател и се счита за почти сигурно, че през лятото на "Стамфорд Бридж" ще пристигне нов футболист в атака. Същевременно според медиите в Англия Роман Абрамович най-накрая е приел, че любимецът му Торес няма бъдеще в отбора.

Така испанецът ще се окаже ненужен и ще му бъде потърсен отбор. Той обаче няма да е съгласен да взима по-малка заплата от сегашната си, която е внушителните 175 000 паунда на седмица. 30-годишният Торес има договор за още два сезона.

Заради слабата му форма е практически невъзможно следващият му клуб да предложи дори близка до тази заплата. Затова за да се раздели с него, Челси ще трябва да му изплати компенсация.

Още футболни новини четете в gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: челсиФернандо Торес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защо бе за една година ще му платят още 175 000 лири по 52 седмици = 9 100 000. Пак ще им излезе по-евтино. Хем за зор заман ще го пускат, колкото да не е излизат с 10 човека, ако се случи да се контузят нападателите.
2
0
 
2
 
! Отговори
Бам Бам преди 10 години
Ако ще дават тия пари, да идва у лецкето, че поне да запушат дупката на стадиона в подуене
1
3
 
6
 
! Отговори
капо преди 10 години
Тоя е нещо като Николери на 12-та степен...