Анчелоти: Байерн е фаворит, но срещу Реал не е лесно да се играе

Италианецът отчита, че отборът му има шанс за требъл
11 апр 2014 19:52, Красимир Ангелов
4
Анчелоти: Байерн е фаворит, но срещу Реал не е лесно да се играе
Снимка: Reuters

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти прие спокойно жребия за полуфиналите на Шампионската лига, който противопостави на отбора му фаворит №1 в турнира Байерн.

Двата тима много често играят един срещу друг в надпреварата, но пък италианецът няма поражение от баварците в турнира, като отборите му са записали 4 победи и 2 равенства. 

"Жребият е добър, след като участваме в него. Съперникът е труден, но ние се надяваме да ги елиминираме. Байерн може и да е фаворит, но срещу Реал не е лесно да се играе“ коментира наставникът.

"Те са страхотен отбор, както като колектив, така и като индивидуалности. Гуардиола има много опит и ще бъде трудно както за нас, така и за тях. Който е по-прецизен ще триумфира“ добави той.

На пресконференцията си днес Анчелоти отчете работата на тима си досега през сезона, отхвърляйки критиките след поражението от Борусия Дортмунд с 0:2.

"Прочетох твърде много негативни неща за нас. Факт е, че в Германия не играхме добре, но за радост това не се оказа фатално. През април имаме шанс да направим требъл и мисля, че това е доста важно. Атмосферата в състава е добра и вярваме, че можем да се справим добре до края“ сподели още наставникът, чийто тим приема Алмерия през уикенда.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
5
 
! Отговори
Shaize преди 10 години
Не само секс,всичко ще прави с гелесани балерунки,адиос Мадрид,Ауфидерзейн Ревал-мадрид.