Йешич: Левски пак ми стана враг, идвам да ги бия

"Изпитваме респект към противника, но не и страх", отсече сърбинът
12 апр 2014 14:33, Друми Георгиев
5
Йешич: Левски пак ми стана враг, идвам да ги бия
Йешич се закани на Левски. Снимка: Булфото

Наставникът на Литекс Миодраг Йешич се закани, че ловчанлии ще търсят трите точки срещу един от неговите любими съперници - Левски. "Сините" приемат Литекс от 16.15 часа, в среща от 33-ия кръг на родната "А" група.

"Това ще е поредният тежък мач за нас. Нито един двубой до края няма да е лесен. Дошли сме в София да вземем максимума и вярвам, че можем да го постигнем. Нямам никакви притеснения нито от врага, нито от феновете му", отсече Йешич пред вестник "Тема спорт".

"Знаем какво ни чака на "Герена" и срещу кого играем. Уважаваме съперника и изпитваме респект към него, но вярваме в себе си. Победите ми над Левски със Славия, ЦСКА и Литекс са минало. Сега ще се опитаме пак да ги надиграем."

"Предишния път с Литекс ги победихме два пъти за четири дни. Сега отваряме нова страница, ситуацията е друга, но пак можем да ги бием. Това дали Левски ще се класира за Европа или не -нас не ни интересува. Това са си техни сметки."

"Ние си имаме наша математика. Искам футболистите ми да дадат максимума от себе си и да се опитаме да спечелим. Може при наша победа те може да изпаднат за Европа, но това си е техен проблем."

"С победата над Локо Пловдив отборът постепенно излиза от кризата на резултатите, в която бе изпаднал. Лека полека нещата ще си дойдат на мястото. Няма защо да ме е страх от Левски. Във футбола Миодраг Йешич не се плаши от нищо и никой. Пак ми станаха враг и съм готов да спечеля битката за по-челна позиция", добави Йешич.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Миодраг Йешич
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Batkow cows! The best cows in the world are located in Podueneville!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Сръбска торба с л***йн@, страничния и главния съдия ви подариха победата , иначе играхте като отбор от В окръжна група , имате само 32% държане на топката и минахте центъра три пъти със засади . По -противен от този сърбо-комунист е само Тройчо *** !!!
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Левски е обичан от всички Българи! Подуене няма общо с Васил Иванов Кунчев!с. Подуене няма общо със София!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** сини за сега са в положение задна прашка. Дано да паднат тия подеянски селяндаци

Спонсорирани публикации