Яя Туре иска да се връща в Барса

Африканецът е тъжен, че шефовете на Сити забравили за рождения му ден
Обновена: 20 май 2014 14:29 | 20 май 2014 11:18, Друми Георгиев
0
Яя Туре иска да се връща в Барса
Туре ще бяга от Сити, защото е разстроен. Снимка: Ройтерс

Полузащитникът на Манчестър Сити Яя Туре възнамерява да се върне в Барселона, гръмна вестник "Дейли мейл".

Още по-изненадваща е причината, поради която националът на Кот Д'Ивоар иска да напусне сегашния си отбор. Оказа се, че босовете на клуба са забравили рождения му ден...

"Има голяма вероятност Яя да напусне през лятото. Той е много разстроен, че клубът забрави рождения му ден. Това, което се случи беше доказателство, че на клуба не му пука за него", заяви агентът на Туре пред вестник "Сън".

"Те могат да говорят каквото си искат като например "о, ние го харесваме, но просто забравихме". Да забравиш?! За Яя?! Футболистът, който ви помогна за две титли във Висшата лига? Човекът, който ви помогна за спечелването на ФА Къп и купата на Лигата?"

"В един нормален отбор съотборници и шефове поне щяха да го поздравят. Но когато си спечелил титлата и два дни по-късно имаш рожден ден, без никой да се сети за теб, какво можеш да искаш?"

"Ако играч като Яя беше отишъл в Ливърпул, помагайки на отбора за спечелването на първа титла от 24 години насам, той щеше да е Бог в Ливърпул."

"Но в Сити той не е дори герой. Той е господин Никой. Клубът го накара да се чувства по този начин. Той е много разстроен и вече мисли за напускане. И ще го направи, ако нещата не се променят."

"Не правим това за да получи повече пари. Можем да отидем и за по-малко пари в друг клуб. Ако си мислят, че могат да купят всичко, ще сбъркат. На тези хора не им пука. Само едни глупаци биха искали Яя да си тръгне", завърши агентът на Туре.

Седмичната заплата на Туре е в размер на 220 000 паунда, но се предполага че той е готов и на по-ниска заплата, за да се завърне в бившия си отбор Барселона, който ще прави сериозна чистка през лятото.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Манчестър СитиЯя Туре
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари