Дзола навит да поеме Норич

Италианецът за последно води Уотфорд, а преди това бе начело на Уест Хям
22 май 2014 15:05, Георги Пешев
0
Дзола навит да поеме Норич
Снимка: Ройтерс

Джанфранко Дзола е готов да се върне в мениджърската професия и изрази желание да поеме изпадналия от Висшата лига Норич.

Италиатецът е спряган за поста заедно с Малки Маккай и Нийл Ленън и обяви, че желанието му е отново да работи, като вече бе интервюиран от клуба.

„Има подобна вероятност, защото това е много добър клуб. Харесва ми начина, по който е конструиран, така че ще видим какво ще се случи. Търся си отбор, след като през последните месеци бях извън играта, така че ще видим как ще се развият нещата“ заяви Дзола пред „Скай Спортс“.

За последно той води Уотфорд, който го освободи по средата на миналия сезон, така че има опит от второто ниво в Англия. Преди това пък бе начело на Уест Хям във Висшата лига.

От Норич се надяват съвсем скоро да обявят новия си бос, който трябва да върне Канарчетата в елита. Собственичката Делия Смит призна, че шефовете са сбъркали с уволнението на Крис Хютън 5 кръга преди края на кампанята, но така или иначе сега тимът трябва да мисли как бързо да се завърне сред най-добрите.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Джанфранко Дзола
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари