Манчини все пак напусна Галатасарай

Треньорът и клуба се разделиха по взаимно съгласие
11 юни 2014 19:32, Георги Пешев
3
Манчини все пак напусна Галатасарай
Снимка: Ройтерс

Роберто Манчини вече не е треньор на Галатасарай, въпреки че пред италианските медии бе обявил, че остава в отбора. Новината бе съобщена на официалния сайт на турския клуб.

"Разделихме се с господин Роберто Манчини като прекратихме договора му, който бе подписан на 10.01.2013, по взаимно съгласие", се казва в изявление на Галатасарай.

"Според споразумението господин Манчини няма никакви претенции и се разделяме по приятелски начин и с взаимно разбирателство. Искаме да му благодарим от все сърце за постиженията и да му пожелаем успех в следващата работа".

Манчини пое Галатасарай през есента като пое поста от Фатих Терим и подписа 3-годишен договор. Начело на тима той успя да се класира за осминафиналите на Шампионската Лига, където отпадна от Челси. След това той спечели купата на Турция, но остана на второ място в класирането далеч зад Фенербахче.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бъдещето на футбола е в турските клубове - парите са там,страхотни стадиони,публика до зъби,следващото световно по предварителни данни ще бъде в турция
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименДреме му каква е държавата. Пари да дават. Но явно и те свършват.
1
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да не е луд да седи в тая дивашка "държава"