Пянич: Меси не ни плаши

"Не сме дошли тук като туристи", обяви треньорът на Босна Сушич
Обновена: 16 юни 2014 11:22 | 15 юни 2014 16:26,
4
Пянич: Меси не ни плаши
Снимка: Reuters

Единственият дебютант на Мондиал 2014 има тежък първи мач. Босна среща един от фаворитите за титлата - Аржентина на "Маракана". Въпреки че срещу себе си ще имат играчи като Меси, Агуеро, Ди Мария, босненците не са уплашени. Те показаха самочувствие преди срещата.

Голямата звезда на Аржентина Лео Меси вкара 41 гола през сезона. На световни финали обаче той има само едно попадение за 571 минути игра - срещу Сърбия през 2006.

"Готови сме. Както психически, така и физически. Ние имаме силен отбор, подготвихме се добре и искаме да демонстрираме това в Бразилия. Меси? Не ни е страх от него. Ние играем срещу целия тим на Аржентина, не срещу Меси. Уважаваме съперника, но не ни е страх", обяви звездата на Рома Миралем Пянич.

Треньорът Сафет Сушич също е оптимист.

"На наша страна ще е цялата държава. Джеко и Пянич са най-добрите ни играчи и с лекота могат да играят във всеки национален отбор на това световно. Ние не сме дошли в Бразилия като туристи. Млади сме, вярно е, нямаме опит, но това не е толкова важно. Меси? Няма да го пазим персонално. Това не е в нашия стил. Ще си играем така, както можем и ще опитаме да се справим по-добре от Аржентина", обяви селекционерът на Босна.

Още новини от Мондиал 2014 четете в Gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Салфет Сушич подсуши Пянич и положението е овладяно, никой да не се Меси.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами от какво да ви е страх?! Нали играхте в Сейнт Луис с тях и даже без контузения Меси ви разгромиха...няма сърашно :)))
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХАЙДЕ "финансовия"