Клозе иска да изпревари Феномена

"Ще излъжа, ако кажа нещо различно", откровено заяви нападателят
24 юни 2014 08:24,
14
Клозе иска да изпревари Феномена
Снимка: Reuters

Германският нападател Мирослав Клозе иска да покачи головата си сметка на световни първенства на 16 попадения, с което ще стане едноличен лидер във вечната ранглиста при реализаторите.

В момента той дели първото място с легендата на бразилския футбол Роналдо, след като германецът с полска кръв изравни резултата за 2:2 срещу Гана в събота, три минути след като влезе като смяна.

"Моята цел е да поведа еднолично в листата на реализаторите. Ще лъжа, ако кажа нещо различно от това. Искам и да се задържа на върха възможно най-дълго", сподели Клозе, цитиран от БТА.

"Всеки нападател си определя известни цели преди даден турнир, а за това световно първенство аз имам три. Искам да вкарам три гола."

"За да постигна моята цел, трябва да бъда във форма. Естествено, трябва ми и малка доза късмет", добави таранът.

Още новини от Мондиал 2014 четете в Gol.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
3
 
! Отговори
emil.popov.35 преди 9 години
Ще го изпревари без проблем! Успех, Миро - липсваш ни в Байерн!
13
2
 
0
 
! Отговори
гятг преди 9 години
Върна се, но не беше същият футболист. Преди контузията можеше да поеме топката в центъра и премине всички противникови футболисти, ако е по-разредена отбраната, и да отбележи гол(може да гледаш откриването на световното 98г. как премина 6 шотландски защитника вътре в наказателното поле). За това и беше кошмар на всички защитници. След контузията беше пак добър нападател но нищо толкова "феноменално".
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Козле иска да изпревари феномена.
11
0
 
4
 
! Отговори
До 10 преди 9 години
Нещо много навътре взе да взимаш темата, след като почна да категоризираш хората на ***, че дори и смешни. Вземи се поуспокой, *** да изтрезнееш с едно шкембе, ако трябва затапи и с невролакс.Действително Роналдо отсъстваше от терените за около 2 год., но впоследствие се възстанови и се върна по терените в Бразилия (Коринтианс ако не се лъжа).
10
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 9Колената не му издържаха на Роналдо , бе. Ако Клозе беше скъсал връзките на коляното както Роналдо в Интер, отдавна щеше да гледа световните първенства от трибуните.
9
2
 
5
 
! Отговори
До 7 и 5 преди 9 години
За какво изпреварване/надминаване става въпрос?Те са с еднакъв брой голове!Само че Клозе поддържа спортна форма и на тези години, докато на много по-ранна възраст Рони се отдаде на живот, ядене на торти и трупане на БАЯ килца.
8
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Клозе е изключителен голмайстор и ще бъде такъв в историята!
7
1
 
5
 
! Отговори
SS преди 9 години
още един мач с такъв отбор като Гана, и ще го изправари, ама друг път...
6
10
 
6
 
! Отговори
бай Пешо преди 9 години
и 30 гола да вкара, за немците си остава навлек... Нахалството на тоа гастарбайтер нема граници !...Не се вижда каква карикатура е в сравнение с Герд Мюлер, с който винаги ще го сравняват в Германия!
5
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 2И ти се пишеш безпристрастен? Клозе още не е станал едноличен голмайстор. Ще се накефя само заради теб, ако Клозе не може да отбележи повече на това световно и така да не успее да надмине Роналдо Феномена. Само заради теб!
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То и твоят коментар бледнее пред коментара на номер 2.
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 2Ма той и Пеле има 1000 гола, но пред Феномена и Меси бледнее нали?
2
0
 
14
 
! Отговори
До 1 преди 9 години
И 20 коментара да напишеш ти ще си останеш завинаги анонимник, а Клозе ще стане заслужен голмайстор на всички времена на световни, нещо което не могат да отрекат безпристрастните фенове.
1
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И 20 гола да вкараш ти ще си останеш завинаги дърво, а Феномена ще си остане завеинаги Феномен в сърцата даже и на безпристрастните фенове.