Неймар и съдиите доубиха "неукротимите лъвове"

Бразилия получи ново съдийско рамо и разби Камерун с 4:1
Обновена: 24 юни 2014 08:24 | 24 юни 2014 00:58, Друми Георгиев
2
Неймар и съдиите доубиха "неукротимите лъвове"
Камерун не успя да се справи с Неймар и съдийската бригада. Снимка: Ройтерс

Бразилия победи Камерун с 4:1 благодарение на Неймар и съдията в двубой от група "А" на световното първенство по футбол, състоял се на стадион "Ещадио Насионал" в столицата Бразилия.

Селесао откри резултата чрез Неймар, който засече от движение центриране на Луис Густаво отляво. Само в рамките на няколко секунди Жоел Матип нацели гредата, а след това вкара на празна врата след подаване на Ниом, на когото бе спестен червен картон малко по-рано.

Неймар смълча "неукротимите лъвове" с индивидуална акция, пробивайки отляво към центъра малко по-късно. Той стреля през шпагата на Н'куло и върна преднината на своите, излизайки начело в листата на реализаторите на мондиала с четири попадения.

В началото на втората част Фред се разписа с глава след подаване на Давид Луис. Попадението обаче дойде след поредната съдийска аванта за бразилците в турнира, защото нападателят бе в положение на засада. Пет минути преди края Фернандиньо сложи точка на спора след грешка в защитата на противника.

Бразилия събра 7 точки и завърши на върха в групата, като по този начин Селесао ще играе с Чили на осминафиналите в турнира.

Как точно се разви срещата, може да видите в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: бразилияКамеруннеймар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
4
 
! Отговори
доброжелател преди 9 години
Ами то се видя че Бразилия като домакин ще я подпират та чак до финала,Прав е Клинсман като каза че се прави всичко за фаворитите
1
2
 
4
 
! Отговори
ivan преди 9 години
Какво съдийско рамо?! Трябваше да изгонят играч на камерун още в началото като бутна неймар без топка...