Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико

"Лалетата" обърнаха резултата в края на срещата и са на 1/4 финал
Обновена: 29 юни 2014 21:03 | 29 юни 2014 21:02,
139
Летящите холандци взеха скалпа и на Мексико
Снимка: Reuters

Холандия обърна с 2:1 Мексико на стадион „Естадио Кастелао” във Форталеза и успя да се класира на 1/4 финал на Мондиал 2014.

Така "лалетата" продължават да мачкат на това първенство и до момента взеха скалповете на Испания, Австралия, Чили и Мексико.

Северноамериканците пък продължават да се дънят на осминафиналите, като тази прокоба ги преследва на всяко едно първенство от 1994 насам.

Мексиканците поведоха с гол на Джовани дос Сантос в 48-ата минута, но холандците стигнаха до пълен обрат и до победата с попадения на Уесли Снайдер в 88-ата минута и на Клаас-Ян Хунтелаар в продължениято на срещата от дузпа.

Като цяло първото полувреме разочарова, играта бе накъсана и вяла, а положенията пред двете врати бяха рядкост. След почивката двата отбора се разиграха.

Мексико заби бърз гол, холандците отговориха с греда, след което се заформи страхотен футбол, за да дойдат финалните луди минути и победните попадения на Холандия.
 

Още новини от Мондиал 2014 четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
87
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
холандците са свободни да тренират без да са обременени от неща, от които са обременени другите, които се явяват нечии властници и тежкари. Блъгарите не могат да го разберат това и товарят като магаретаq Не е възможно да се развие нищо различно от шибане, а това всеки селски тъпкач го умее - е това е спорта на глупаците.
86
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
жена съм и не разбирам от футбол..ако холандия стигне полуфинал и играе срещу Aржентина..какво е нивото на Aржентина,може ли да победят тези *** oops холандци?
85
10
 
8
 
! Отговори
ХОЛАНДОФИЛ преди 9 години
до 90Когато Путин затвори крана, Русия ще измре от глад за по малко от 3 месеца!Путин го е страх Европа да не му затвори крана!Подписаха договор с Китай, за да не гладуват руснаците, ако Европа спре кранчето, въпреки че Китай в момента няма нужда от тази газ! Газ не се яде, нито се пие!А Европа си има и Северно море и Норвегия и Холандия и САЩ и Арабите
84
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
а мексико само едно стопроцентова положение - от което падан гола. Погледнете само корнерите - само за второот полуверме холанидя изпълин 7 а мексико нито един? ако не бе вратарят на мексико имаше поне още два чисти гола на Холандия ударът на робен който вратарят на Мексико изби и едно положение в което след намеса на вратаря топката се удари в гредата и излезе навън. ВРатарят на М. е герой - защитата им спеше. Всяка втора секнад днес чувахем името на робен.
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 92:Не са ги затворили защото имат договори. Естествено че Русия се оказва в ролята си на донор и използва това единствено с цел да има някакво влияние в Европа.Въпросът е след 20-на години ако Китай и Индия запазят ръста на икономиката си дали Европа ще струва нещо като партньор.
82
1
 
6
 
! Отговори
ХОЛАНДОФИЛ преди 9 години
до 90В МОДЕРНИЯ СВЯТ НИКОЙ НИКОГО НЕ ОБИЧА(ОСВЕН ЖЕНА СИ, НО И ТОВА НЕ Е СИГУРНО)! ИМА ХОРА КОИТО УВАЖАВАШ И СЕ СЪОБРАЗЯВАШ, ИМА ХОРА КОИТО ДАЖЕ НЕ ГИ ПОЗДРАВЯВАШ! ТАКИВА СА И ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ ДЪРЖАВИТЕ!А НА ДРУГИЯ МАЧ, ЩЕ ПОДКРЕПЯ ШВЕЙЦАРИЯ!
81
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дузпите бяха разменени - пърно съдията не даде стопроцентова дузап на Робен първото полувреме. Затова пък в каря на второто му даде леко пресилена - имаше контакт но и той си послужи с хитрост. съдията обаче знаеше че ако не даде втораат дузпа ще го емнат че е заклал холандия като не им е дал ДВЕ дузпи и затова даде съмнителнаат дузпа като компенсация за това че не даде стопроцентовата. резултата е реален холанидя емаха повече удари, поне дев чисти стопроцентови положения а мексико само едно
80
4
 
9
 
! Отговори
Омир преди 9 години
охладете страстите. Гърция отново пише история.
79
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Неповторим плонжиращ ***
78
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
велик Робен. неповторим.
77
3
 
5
 
! Отговори
Кибик преди 9 години
Утре ще викам за европейците Шакири , Джемайли и компания щото съм булгаристанец
76
5
 
2
 
! Отговори
до 86 преди 9 години
а феновете тук на Холандия от Суринам ли са ? Утре когато играе Аржентина за Швейцария ли ще сте - с албанци и косовари в отбора...
75
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Холандофил:Много си далече от истината бе ***.Я ми кажи например Гърците кого обичат.За руснаците също си много далеч - ако гледаха само парите отдавна да са затворили тръбите за Европа и да продават газ само на Азия.Това се казва цивилизационен избор.
74
9
 
3
 
! Отговори
88 преди 9 години
радвам се за холандците - колкото по-далеч стигнат , толкова повече ще страдат
73
6
 
1
 
! Отговори
до 87 от 83 преди 9 години
не позна. лично аз мразя руснаците най-много, а в Европа мразя единствено холандците. Очевидно си лапе което бърка гордостта с арогантността. Апропо - гордостта също е недостатък
72
5
 
13
 
! Отговори
ХОЛАНДОФИЛ преди 9 години
до 83Холандците са горди хора, ако ти ги мразиш, бъди сигурен, че и те никога няма да те харесват!Всъщност това е проблема в България, нас затова никой не ни харесва, защото мразим всички, освен руснаците, които също мразят всички и тях никой не ги харесва, тенджерата се е претъркулила и си е намерила капака!
71
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега разбрах, че читателите на тази медия са предимно от Факултето и Столипиново.Само така моге да си обясня масовата подкрепа за Мексико.
70
6
 
3
 
! Отговори
Макето преди 9 години
Холандия ке страда...
69
1
 
3
 
! Отговори
Булгаристанец преди 9 години
купувам 1000 бири, изпивам ги. 20 ст на бутилка - 200 лв. Купувам 2000 бири...
68
14
 
9
 
! Отговори
Накратко преди 9 години
Мразя Холандия. Те също не ни харесват. Мексико показа повече футболни качества. Накрая някакъв плешо реши мача с плонж...