Мюлер за комичния фаул: Беше добър трик

"Видя се, че обърках защитата на Алжир", убеден е германецът
3 юли 2014 12:56, Друми Георгиев
3
Мюлер за комичния фаул: Беше добър трик
Мюлер знае какво прави, дори когато се спъва. Снимка: Ройтерс

Голмайсторът на Германия Томас Мюлер окачестви препъването си при прекия свободен удар срещу Алжир като "добър трик".

"Смятам, че се получи добър трик, защото имаше ефект. Ако се загледате в изпълнението още веднъж, ще видите, че защитата на съперника не реагира. Ако копването беше с 30 сантиметра по-високо, аз оставах сам срещу вратаря", анализира Мюлер за вестник "tZ".

"Как оценявам Световното до момента? Мачът срещу Португалия се разви супер за нас. Дузпа - гол. Статично положение - гол. Червен картон за Португалия и всичко изглеждаше доста по-добре за нас."

"Срещу Гана беше нашият най-слаб мач в атака. Срещу САЩ направихме крачка напред. Първото полувреме срещу Алжир обаче беше крачка назад. Като цяло искаме да покажем по-добра игра", изтъкна той.

"Срещу Франция ще бъде друг мач. Световното ще бъде незадоволително за мен, ако отпаднем срещу Франция. Като играч на Байерн не бих се радвал и ако загубим на финала."

"Ако нещата се развият по този начин, бих казал, че сме направили добро световно първенство, но няма да летя с усмивка към Германия. В петък ще се опитаме да поправим грешките, които допуснахме и да дадем всичко от себе си", добави Мюлер.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Томас Мюлер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
не моем да сфанем преди 9 години
кво толкова се пенявите, германия ке падне, ясно е като бел ден. фр арабета и африканци и го турват от секъде, па и шампионо че е ФР!!! viva la FRANCE!
1
2
 
5
 
! Отговори
mdaa преди 9 години
Цитати:1. Световното ще бъде незадоволително за мен, ако отпаднем срещу Франция. 2. Като играч на Байерн не бих се радвал и ако загубим на финала."Да отпаднат на 1/4 финала не го устройва. Да паднат на финала - също.Значи, ако няма да стават Световни шампиони, ще се наложи да отпаднат на 1/2 финала, за да е доволен човекът...