Лам: Беше потискащо да бием бразилците по този начин

"Изобщо не бях в еуфория", чистосърдечно призна германският капитан
Обновена: 18 юли 2014 11:26 | 18 юли 2014 11:26, Друми Георгиев
6
Лам: Беше потискащо да бием бразилците по този начин
Лам не обича да се гаври с противника. Снимка: Ройтерс

Капитанът на Байерн и на германския национален отбор по футбол Филип Лам призна, че не е изпитал удоволствие от разгромната победа със 7:1 над домакина Бразилия на полуфиналите на Мондиал 2014.

"Това беше потискащо, изобщо не се чувствах еуфорично по време на мача. Никой не желае съперникът да допуска грешки, които на това ниво се срещат много рядко", джентълменски заяви Лам пред списание "Щерн".

"Ние променяхме нашата тактика от мач на мач по време на световното, в зависимост от противника. За всеки мач имахме различен план."

"Връщането ми в защита за мача с Франция? За мен беше важно решението да бъде най-добро за всички, за целия отбор. А това е възможно само ,ако всеки един от нас е самодисциплиниран."

"Световната титла те маркира за цял живот като шампион на планетата. Разплаках се и крещях от радост след финала срещу Аржентина", добави Лам.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: филип лам
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Измислена дузпа и незачетен гол с Хърватия, измъчено равенство с Мексико, логична победа срещу най-слабите в групата Камерун, които въпреки всичко им натикаха един гол. Бразилия не заслужаваше да излезе от груповата фаза. Луд късмет срещу Чили, където им набиха греда в края на мача. Луд късмет срещу Колумбия. Бразилия стигна до полу-финал по някаква случайност.Крайно време беше някой от "сериозните" отбори да им го натири, не със 7 а с 27 гола.
1
1
 
9
 
! Отговори
Pink Floyd преди 9 години
До АнонименТа те германците се спряха, бре, Мозък. Реалният резултат, ако бяха продължили да играят сериозно целия мач, беше 15:0

Спонсорирани публикации