Месут Йозил дари премията си от Мондиала

Средствата ще са за болни деца от Бразилия
18 юли 2014 14:44,
16
Месут Йозил дари премията си от Мондиала
Снимка: Reuters

Футболистът от германския национален отбор по футбол Месут Йозил дари премията си от 350 хил. паунда, спечелена от Световното първенство в Бразилия, за операцията на 23 бразилски деца. Новината беше потвърдена лично от агента му, който внесе яснота около публикация на футболиста в социалната мрежа Facebook, пише "Дейли телеграф".

В публикацията Йозил заявява, че това е неговият личен начин да се отблагодари на Бразилия за домакинството на Мондиала. Не става ясно обаче от каква националност са децата и това породи множество слухове в интернет, че парите ще бъдат дарени на деца от Ивицата Газа.

„Твърдението, че Йозил дарява парите на Газа, не са верни“, заяви Роланд Айфел, агент на спортиста. „Може би в бъдеще и това ще стане, кой знае? Но сега Месут дарява средства за лечение на деца от Бразилия“, допълни още той.

Припомняме, че миналия месец, след като премина групите на Мондиала, отборът на Алжир дари премията си в размер на 5,25 млн. паунда на хората от Газа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
евала ,браво на момчето ,нека да вземат другите пример
8
4
 
2
 
! Отговори
баче кико преди 9 години
А ТОЯ ТУРЧИН ВИЖДА ЛИ СЕ ГО ДА Е В ОЧЕБНА КОЛА ??? А КОЙ ПИТАМ КОЙ ?
7
1
 
2
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Хора, отново ни заливат с невярна информация. Месут Йозил е подарил 45 хил. евро, според немската преса. Откъде Мария Захариева е взела данните за 350 хил. паунда не ми е ясно. Тя съобщава 10 пъти по висока сума и това е груба грешка. Моля ръководството на в. "Днес" да стегне юздите на сътрудниците си, особено на Михаелка, която я четат само извратеняците.
6
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"е става ясно обаче от каква националност са децата и това породи множество слухове в интернет, че парите ще бъдат дарени на деца от Ивицата Газа."БОЖЕ БОЖЕ!! Те не са ли хора? Дори и на тях да бъдат дарени, КАКЪВ Е ПРОБЛЕМА?!?! Човешката простотия край няма.
5
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вие със тази новина ще докарате инфаркт на б.з
4
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Нааким ЛьоффВсъщност германският са единственият отбор, който е оставил нещо полезно в Бразилия - тренировъчния лагер Campo Bahia, en.wikipedia.org/wiki/Campo_BahiaВижте снимки, това си е едно доста луксозно курортче на практика.Построили са го 6 месеца преди първенството с техни пари(25 милиона паунда) и сега са го дарили на Бразилия, където да се тренират и лекуват бедни деца безплатно.Евала на германците - нация за пример!
3
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Зависливи българоционисти знаят само да мразят аннти хора
2
7
 
43
 
! Отговори
Нааким Льофф преди 9 години
Браво на турчина! Онези чистокръвните шваби от отбора да взимат пример...
1
48
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На *** от Газа само *** му е наградата.