Роджърс: Можехме и да бием Манчестър Юнайтед

"Не бе свирена още една дузпа в наша полза", обяви мениджърът на Ливърпул
Обновена: 5 авг 2014 12:19 | 5 авг 2014 12:19, Друми Георгиев
0
Роджърс: Можехме и да бием Манчестър Юнайтед
Роджърс остава оптимист, въпреки поражението. Снимка: Ройтерс

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс изрази задоволството си от подготовката на отбора в САЩ, като същевременно обаче призна, че малко съжалява за загубата от Манчестър Юнайтед.

"Червените дяволи" спечелиха финала на приятелския турнир "Интернешънъл Чемпиънс Къп" с 3:1, но според специалиста от Северна Ирландия резултатът би могъл да бъде и съвсем различен при определени обстоятелства.

"По мое мнение се получи един наистина добър мач. И двата отбора изкараха много добра подготовка в САЩ", заяви Роджърс на пресконференцията след срещата.

"Ние водехме в резултата и имахме инициативата. Отборът дори можеше да увеличи аванса си, след като създадохме няколко доста добри положения, а освен това смятам, че трябваше да има и още една дузпа в наша полза, която в крайна сметка не бе отсъдена".

"За наше съжаление допуснахме разочароващо изравняване на резултата, а след това Юнайтед много бързо успя да обърне мача, като ни вкара втори гол".

"Въпреки това обаче ние поработихме доста здраво в САЩ и подготовката ни бе много положителна. Сега очакваме с нетърпение старта на новия сезон".

"Състоянието на играчите, с които разполагам в момента, е много добро. Има няколко липсващи футболисти, но със сигурност за мача със Саутхямптън ще бъдем готови и ние очакваме с нетърпение да започне новия сезон", каза Роджърс, като не пропусна да похвали и младока Рахийм Стърлинг за представянето му срещу Манчестър Юнайтед и цялостно.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Брендън Роджърс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации