Мартина Навратилова предложи брак на приятелката си

Направи това на откритото първенство на САЩ по тенис
7 сеп 2014 09:46, Елка Василева
186
Мартина Навратилова предложи брак на приятелката си
Юлия Лемигова и Мартина Навратилова. Снимка: Reuters

Гранд дамата на тениса Мартина Навратилова предложи брак на дългогодишната си приятелка Юлия Лемигова по време на откритото първенство по тенис на САЩ, предаде Асошиейтед прес.

Навратилова направи предложението между полуфиналите при мъжете на турнира и трогателната сцена беше предавана на живо на големия екран на корта. Публиката аплодира бурно предложението за брак, отправено от Навратилова към Лемигова, след което двете се целунаха.

 "Бях много нервна", призна след това Навратилова и сподели, че когато е отправила предложението, сякаш е излязла от тялото си и наблюдавала случващото се, което много напомняло на сцена от филм.

Петдесет и седем годишната Навратилова има 18 индивидуални титли от Големия шлем, както и редица победи на двойки.

След като отправи предложението си към Лемигова, тя имаше планиран мач на двойки с Яна Новотна срещу Трейси Остин и Джиджи Фернандес. В съблекалните Навратилова разказала на Остин какво е направила и Остин я помолила да разиграе отново сцената с предложението за брак.

Навратилова поясни после пред журналисти, че тя и Лемигова предпочитат да се оженят във Флорида, където живеят.

Федерален съдия постанови миналия месец, че щатската забрана на гей браковете противоречи на конституцията, но Флорида обжалва това решение.
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
за 31Де го чукаш, де се пука!
18
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
болен и янка янева кога щесе женят
17
3
 
14
 
! Отговори
до атакист преди 9 години
а вашият лидер със голите гейските снимки какво облъчва патриотични ценостили
16
7
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
до 28Радвай се на внуците на дъщеря си някой ден! Това мога да ти пожелая!За к'во си говорим, драги българи???? Докъде стигнахме? Вижте му мнението на тоя/тая!
15
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКИСТАми честно казано предпочитам дъщеря ми да стане лесбийка харесваща западните ценности и морал, отколкото да е със задръстен русофилски и консервативен мозък, изповядващ някакви закостенели и остарели разбирания, нямащи нищо общо с нашето съвремие. Каква полза да е примерна христиняка и всяка неделя да пали свещ в църквата, вместо да е светски човек, па макар и лесбийка и да си живее живота както и е кеф?
14
9
 
34
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
А така. Сложете статията като Главна, че децата да се учат на евро ценностите в пълния им блясък- дърти скочубри се целуват, а отстрани им се възхищават. Навратилова иначе беше велика тенисистка, признавам.
13
4
 
5
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
ha nazdrave! neka cql svqt da razbere 4e si blijat mirizlivite *** una4e ne e interesno. ima I takiva deto si qdat govnata - emi svqt 6irok - po dbre bi bilo da si traqt ama pusa prostotiq
12
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименINTERESNO 'TE' KAKVO TI PRAVIAT NA TEB? AKO TE ZKACHAT ZNACHI IMA ZA KAKVO...KAKVO E TOVA ZRADI KOETO TE ZAKACHAT?...ILI NE ISKASH DA SI PRIZNAESH CHE SI EDIN OT TIAH? NMMM
11
5
 
26
 
! Отговори
до Гошу преди 9 години
"Бай *** не може да разбере, че не е негова работа кой с кого си бърка по дупкител"Ами бай ***, на *** му е все тая относно новината, но след като медиите са решили да ангажират вниманието му и щом му дават коментарна секция за мнение, ти и твоето скимтене сте не на място и сте излишни.
10
24
 
16
 
! Отговори
Гошу преди 9 години
Бай *** не може да разбере, че не е негова работа кой с кого си бърка по дупките. Като е задръстеняк и не може елементарното му мозъче да асимилира такива неща, да прескача новината, само като прочете заглавието. Не е нужно да изказва средновековното си мнение, след като твърди, че такива неща не го интересуват.
9
5
 
14
 
! Отговори
до 10 преди 9 години
Така е при демокрацията, всеки си изразява мнението, не виждам на теб какво ти пречи това. Не може всички да са й фенове на личността или наклонностите. Както има гейове, така има и нормални, всеки си е със собствено мнение по въпроса и ще го изразява напук на теб. И не е Папата или Майка Тереза, че всички да се прекланят смирено пред нея.
8
5
 
26
 
! Отговори
Гацо преди 9 години
Ф-у-у-у-у-у .Отврат .
7
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
дане чуе Сюлейман Ага че от гроба че стане и щеги беси
6
7
 
28
 
! Отговори
Ц,ц,ц... преди 9 години
***, брат...
5
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZASHTO TESNOGRUDI MIJETURKI VSE SE IZKAZVAT SUS ZLOBA ZA DRUGITE.VASHIAT JIVOT E TOLLKOVA JALUK I NISHTOJEN...OSTAVETE HORATA NA MIRATA DA PRAVIAT KAKVOTO ISKAT S JIVOTA SI...I TE IMAT PRAVO NA JIVOT...NE SE ZNAE KAKVI SHTE SA VASHITE DETZA...NALI...AKO SA GAY...V DUPKA LI SHTE SE ZAVRETE?...NAI -VEROIATNO...E, TAM VI E MIASTOTO
4
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искам тройка с лесбийки.
3
14
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ОТВРАТ!!!!!
2
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според мен е назрял моментът да си пусне и брада.
1
11
 
34
 
! Отговори
Ужасен преди 9 години
*** !

Спонсорирани публикации