Лудогорец отложи старта на продажбата на билети за ШЛ

До 20 септември "орлите" няма да отпечатват пропуски за мачовете
8 сеп 2014 14:34, Георги Пешев
21
Лудогорец отложи старта на продажбата на билети за ШЛ
Снимка: Булфото

Управата на Лудогорец съобщи чрез официалната си страница, че отлага старта на продажбата на пакетните билети за мачовете в Шампионската лига за 20 септември.

Тя трябваше да стартира на 12 септември, но поради затварянето на сектор "А" на Националния стадион от УЕФА и последвалото обжалване от страна на адвокатите на клуба, се налага въпросното забавяне.

Ето и съобщението на клуба:

"ПФК "Лудогорец" гарантира, че отлагането старта на продажбата на билетите по никакъв начин няма да се отрази при тяхната продажба и дистрибуция. Важно е да се знае, че до 20 септември Клубът няма да отпечатва никакви билети за предстоящите мачове в група B на Шампионската лига".

"Както е известно, свободната продажба за мача с Реал Мадрид започва на 25 септември. Информацията за местата, където ще се продават билети, ще може да бъде намерена в сайта на Евентим, както и в официалния сайт на ПФК "Лудогорец".

Припомняме ви какви бяха цените на билетите за трите домакински мача на Лудогорец в групите на Шампионската лига преди УЕФА да накаже "орлите".

Отбор Сектор А Сектор Б Сектор В Сектор Г

ФК Реал Мадрид 100 лв. 50 лв. 75 лв. 50 лв.
ФК Базел 80 лв. 30 лв. 60 лв. 30 лв.
ФК Ливърпул 90 лв. 45 лв. 70 лв. 45 лв.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
стискам палци на Лудогорец !!!още повече щеше да ми е кеф да видя Реал Мадрид или Ливърпул в Разград ... нооо и това дай боже ще стане някой ден ;)иначе съм ЦСКАр, но феновете на ЦСКА дето се набутаха в агитката на Стйауа не ги разбирам. Дори Левски да беше на мястото на Лудогорец и зя него щях да викам .... пепел ми на устата после .. ехехехе
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ako ludogorec zabavi biletite shte predizvika po golqm interes kum tqh moje bi ..... no chovecite v bylgaria ne vinagi imat pari ..... to koito ima pari shte si kupi 5 bileta ..a koito nqma shte si kupi oshte sega ako mu e ostanal nqkoi lev ot lqtoto... nevijdam smisal v trupaneto na malki opashki pred kasite v dnite za prodajba na bileti v posledniq moment
9
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 10Ми като си на националния в София какъв може да си освен ***, ако ревеш за Рееал или Лиувърпул?
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тия, кои ще подкрепят Реал и Ливърпул жалки душици ли са?!
7
5
 
10
 
! Отговори
Съвет преди 9 години
На всички домакински мачове на Лудогорец залагайте твърдо 2 вместо да си давате парите за глупости! Платената публика е крачка към надуваемата жена.
6
5
 
4
 
! Отговори
Левскарка преди 9 години
Аз пък съм много благодарна на Лудогорец, че ни докара звездния отбор на Реал. Дано успеем с колежките да вземем билети за сектор В, че отстрани няма да можем да видим добре Крищиано и Гарет <3
5
4
 
11
 
! Отговори
ДО АТАКИСТ преди 9 години
Ти пък имаш МНОГО ПО - ЗДРАВИ от Бате Стойчо и компания.... 5 пъти подред и един отбелязан гол от игрово положение за 7 официални мача!!! Плюс тези на Жоро Вратарчето и Везалката от 25 май 2013 година............ ЧЕСТИТ "ЮБИЛЕЙ" !!!!!!!!!!!!!!!.....................
4
0
 
17
 
! Отговори
До АТАКИСТ преди 9 години
Кофти е да си умствено недоразвит, но мога единствено и само да те съжалявам. То и ника ти говори достатъчно красноречиво. Ходи се изпикай на операта и си вземи парче пица.
3
3
 
10
 
! Отговори
Фенът 2 преди 9 години
.... Само да добавя че манекенките , мутрите и "чалга проститутките" ще са там... на стадиона... НЕ защото главата им разбира нещо от футбол.... а защото ще е "МОДНО" да гледаш Кристиано Роналдо и компания при визитата им в София! :(........ А доста истински футболни ценители ще останат далеч от трибуните , защото няма да искат да се блъскат като животни на касите... ако изобщо пуснат билети! Просто го усещам как Домус Ага ще направи ТИПИЧНА СЕЛЯНДУРЩИНА с пропуските за мача с Реал! Убеден съм!
2
20
 
20
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Сложете 200 кинта на билетите, бе Домусчиев. Тия скапани софиянци не заслужават друго. *** мръсните неблагодари ***. Ще отидат на мача с Реал Мадрид на "Васил Левски", но иначе плюят по Лудогорец. Големи *** сте бе!
1
0
 
24
 
! Отговори
Фенът преди 9 години
Заради тези типично БЪЛГАРСКИ "НЕУРЕДИЦИ" и тотални ПРОСТОТИИ с продажбата на билети.... Накрая на стадиона ще има НЕ повече от 20 - 25 хиляди зрители.... в по- голямата си част роднини и приятели на футболистите.... "Фирмени приятели" на Домус Ага и брат му... и цялото "високо интелектуално войнство" на Абсурдистан - цяла плеяда от простовати манекенки и прилежащите към тях мутри и всичките "звезди" от "чалга небосклона" у нас! На истинските футболни фенове ще им е писнало..... :((( !