Стойчо: Ще викам за Лудогорец срещу Реал

Стискам палци с две ръце, но ще им бъде трудно, добави Младенов
Обновена: 30 сеп 2014 10:39 | 30 сеп 2014 10:37, Друми Георгиев
27
Стойчо: Ще викам за Лудогорец срещу Реал
Младенов ще дере гърло за "милионерите" от Разград. Снимка: Булфото

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов пожела успех на Лудогорец в утрешния двубой с Реал Мадрид в Шампионската лига.

Както е известно, преди близо две седмици специалистът призна, че ще вика за Ливърпул в мача им с "милионерите" на английска земя.

"Пожелавам успех на Лудогорец в предстоящия мач от Шампионската лига срещу Реал Мадрид. Този път със сигурност ще подкрепя българския първенец", каза Младенов пред вестник "Меридиан мач".

"Вижте, тъй като представляват клубния ни футбол, аз винаги ще бъда за Лудогорец в евротурнирите, но с едно изключение. Това е Ливърпул. Този клуб ми е на сърцето, а и футболната ми кариера е свързана пряко с него."

"Но сега, в битката с Реал Мадрид, с две ръце ще стискам палци на разградчани. Желая им успех, макар че ще им бъде трудно. Те обаче вече са показвали, че могат да се справят с тежките ситуации. Едно е хубаво - стадионът ще е пълен и Лудогорец ще има огромна подкрепа", допълни Младенов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
mmm преди 9 години
Червения май му дойде акълчето
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
щом си българин, ще викаш само български отбори . без нито едно изключение. Вътре в първенството може всичко. ИЗлезе ли навън българсик отбор и най-големият ти враг да е трябав да го подкрепяш.
19
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АЗ ЩЕ ВИКАМ ЗА РЕАЛ МАДРИД, А НЕ ЗА НАШИТЕ СЕЛЯНИ И ЧАЛГАДЖИИ.
18
10
 
4
 
! Отговори
ИБ преди 9 години
До ПетканПеткан ли си, не те знам, но се пише ЦСКА и запомни едно - когато ЦСКА играеше и мачкаше в ШЛ ти не си бил роден още, а че пак ще играе е въпрос на време... и със сигурност ще го направи в пъти по-добре от селските пръчки от Разград и селата.
17
11
 
1
 
! Отговори
Националната кауза преди 9 години
Стойчо, ако не викаш за Лудогорец ще те нарочат за предател на националната кауза. Нищо, че си казваш истината, че казваш кой ти е на сърцето. Нищо, че на стадиона срещу Реал ще има 40 000, отишли там НЕ ЗАРАДИ селското отборче от разград, а заради великия Реал. Но все пак слугинските вестници ще напишат отново, че си предател, а самозабравилия се Домусчиев, ще ти се обиди пак. Нищо,че феновете на Лудогорец са маалко по-малко от тези на Славия, но претенциите на боса им са разбира се огромни.
16
2
 
11
 
! Отговори
Петкан преди 9 години
Стойчо, викай за ЦеЦеКа когато влезне в ШЛ, ама това няма да е по време на твоя живот !
15
3
 
11
 
! Отговори
Един Българин преди 9 години
Тройчо, см0таняк, писна ни от теб и твоите глупости!!! Какво значение има че някой бил казал че Цецка и Ливърпул били гаджета някога си? Какво значение има че Челси били "сините" на Лондон? Когато играят с БЪЛГАРСКИ отбор всеки БЪЛГАРИН подкрепя БЪЛГАРИЯ! Какво като си работил в Ливърпул? Та ти си бил някакъв ск***п***н НАЕМНИК. На никой не му е дремел0 за теб. Писна ми от коплексари като теб. Те по Доспат викаха за Левски срещу Бешикташ, макар че си говореха на турски по между си, а ти какъв си?!!
14
2
 
9
 
! Отговори
Умерен преди 9 години
Лодогорец си е един успешен частен проект! Аз не съм фен на този отбор, но като български отбор ще го подкрепям от вкъщи пред телевизора. Труда няма да си направя да им ида на който и да е мач, ако ще да играят с отбора на Светите Ангели Небесни, ама честно!
13
6
 
4
 
! Отговори
Уменен преди 9 години
Преди Стойчо беше виновен, че вика за Ливърпул, сега бил виновен че вика за Лудогорец, един път е предател на българското, друг път - фур. лопата!ЕЕ СТИГА ДЕ!Не съм му адвокат, но всеки има право да вика за когото си иска!Така ли е или не? Какъв ви е проблема бе?! Добре, марезете го Стойчо, щом искате, аз не ви възразявам за това.Обаче не се месете за това кой за кого да вика, както и Стойчно не ви се меси на вас!!!!Да, насъбраха му се резилите, видно е,но греховете му засягат само нас цесекари.
12
1
 
8
 
! Отговори
бравос преди 9 години
Ми убаво...А за Стяуа вика ли?
11
2
 
7
 
! Отговори
KK преди 9 години
Ако ще и за майка си да вика.
10
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тройчо Симитлийски трябва да бъде прекръстен на Шесторчо, а скоро и на Седморчо след седмата поредна победа над гувядата от Подхуене, а за Лудокрилец няма кво да коментираме. Те могат да бъдат описани с 3 думи - селяни...селяни....селяни
9
6
 
9
 
! Отговори
В,Василев преди 9 години
Това е най голямата и крива фурнажийска лопата , , , ,
8
6
 
9
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
всеки има право да вика когато и за когото си иска !!!само ЦСКА, стискам палци на Лудогорец !
7
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя старозагорски *** кой го пита какво ще прави?Да си ходи на село!
6
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Тройчо" само това може...... "да вика".
5
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кой му пука за кого ще викаш? Местя.
4
7
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
викай за когото искаш ***
3
6
 
32
 
! Отговори
A3 преди 9 години
Привърженик съм на ЦСКА, но ме е срам от постъпките на Стойчо - и преди мача с Ливърпул и днес. Не може заради няколко стотин ***, от които те е страх и искаш да им се харесаш, да се въртиш като фурнаджийска лопата. Съжалявам Стойко - на стадиона ще идват "ултрасите", които се бият, чупят, рошат и в първия удобен момент ще те замярят с камъни и други неща. Няма да помнят, че им си се подмазвал, като си подкрепял Ливърпул.
2
7
 
26
 
! Отговори
razgradski pop преди 9 години
лицемер... защо се извъртя на 180 градуса?