Сеск: Харесвам Моуриньо и Гуардиола, всеки стил заслужава уважение

"Имах очаквания за Барса, които не се оправдаха", признава Фабрегас
7 окт 2014 14:03, Друми Георгиев
0
Сеск: Харесвам Моуриньо и Гуардиола, всеки стил заслужава уважение
Фабрегас не съжалява за престоя си в Барса. Снимка: Ройтерс

Полузащитникът на Челси Сеск Фабрегас заяви, че харесва както сегашния си мениджър Жозе Моуриньо, така и бившия си треньор в Барса Пеп Гуардиола. Полузащитникът коментира пред радио "Марка" и престоя си в Барселона, където остана в продължение на три сезона.

"Разбира се, че харесвам Моуриньо и Гуардиола. Харесвам и двамата. Всички стилове на игра заслужават уважение", сподели Фабрегас.

"Не съжалявам за нищо, което съм направил в кариерата си до момента. Можех да избера друг път, но аз съм играл за три големи клуба под ръководството на страхотни мениджъри. Доволен съм, но искам още. Това не е краят."

"Моята мечта беше да играя за Барселона и исках да я сбъдна. Не ми пукаше дали нещата ще се развият добре или зле. Не се натоварвам с това какво мислят хората за мен."

"Бях доволен, когато напуснах Барса. Там спечелих трофеи, играх с приятели, срещнах съпругата си. Имаше и моменти, които не бяха толкова добри, но аз се считам за силно момче. Никога не съм пискал, когато група фенове са ме освирквали."

"Изкарах три чудесни години в Барселона. Бях щастлив, това е всичко. Имах някакви очаквания, които не съвпаднаха с реалността. Но не се чувствам измамен или разочарован. Не очаквам нищо от никого във футбола."

"Нямам представа дали в Барселона харесват Иван Ракитич повече от мен. Той е страхотен играч. Не се притеснявам от сравненията с него. Барса е клуб, където изискванията са много големи", каза още Фабрегас.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Сеск Фабрегас
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации