Йоги: Бяхме наивни, те взеха точка с едно положение

"Ще бием Гибралтар и догодина ще отвърнем на удара", обеща Льов
Обновена: 15 окт 2014 09:13 | 15 окт 2014 09:13, Друми Георгиев
0
Йоги: Бяхме наивни, те взеха точка с едно положение
Йоги се хвана за главата след поредната издънка на Германия. Снимка: Ройтерс

Селекционерът на Германия Йоахим Льов смята, че неговите момчета са били наивни, след като не успяха да удържат победата срещу Ирландия. Гостите бяха надиграни, но измъкнаха точката с гол на Джон О'Шей в 94-тата минута.

"Разбира се, че всички сме разочаровани. Смятам, че Ирландия имаше едно положение в мача и вкара гол. В последните няколко минути бяхме твърде наивни. Беше труден мач, а съперникът се защитаваше с десет души. Трябваше да покажем по-голямо търпение. Беше ясно, че едва ли ще имаме много чисти голови положения", сподели Льов.

"Сами сме си виновни, защото в края загубихме контрола, който имахме. Лесно губехме топката и твърде често връщахме назад към Мануел Нойер. Въпреки че водехме с 1:0, бяхме нервни. Матс Хумелс върши чудесна работа, но при гола можеше да реагира по-добре. Той обаче беше контузен дълго време."

"В последните два мача имаме проблем с отбелязването на голове и сме вкарали само веднъж. В Полша създадохме повече положения и не вкарахме гол. Снощи трябваше да вкараме втори и дори трети гол. Не смятам, че трябва да променям състава."

"Ние винаги сме под напрежение, няма значение това, че сега сме световни шампиони. Германия винаги играе за победа. Но в сравнение с европейските квалификации, напрежението по време на световното първенство беше много по-голямо."

"Не играем със същата динамика, скорост и прецизност както преди. За мен не е голяма изненада, че основни играчи са уморени физически и психически. Те имат нужда от по-голяма почивка след световното първенство."

"Очаквахме, че ще имаме повече точки в актива си след мачовете през октомври, но догодина ще се завърнат някои контузени футболисти и ние ще бъдем по-силни. Срещу Гибралтар ще спечелим и през следващата година отново ще отвърнем на удара", добави Йоги.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: Йоахим Льов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари