Нюкасъл надви и Ливърпул

"Свраките" спечелиха с 1:0 среща от 10-ия кръг
Обновена: 1 ное 2014 17:12 | 1 ное 2014 17:12, Веселина Йорданова
2
Нюкасъл надви и Ливърпул
Снимка: Ройтерс

Възходът на Нюкасъл продължава, след като тимът победи Ливърпул с 1:0 в среща от десетия кръг на Висшата лига, играна на стадион "Сейнт Джеймсис Парк".

Двата тима изиграха посредствено първо полувреме, в което гостите не отправиха нито един точен удар, а Глен Джонсън трябваше да избива пред голлинията удара на Сисе.

Ливърпул заигра по-добре след паузата, но получи гол във вратата си четвърт час преди края, когато Айози Перес Гутиерес наказа грубата грешка на Морено. Само три минути след това Кабеля пропусна сам срещу Миньоле.

Нюкасъл взе трета поредна победа в първенството и общо четвърта във всички турнири, събирайки 13 точки на деветото място в таблицата. Ливърпул е седми с 14 пункта.

Подробности четете на Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Тит преди 9 години
Този тренъор е неадекватен,говори и върши глупости.незабавна смяна.Футболистите са в слаба форма,не могат да ходят по терена.Джерард да ходи при Каръгър,Балотели да го разкарат.Няма халфова линия,защита ,нападение - нищо........И това шиле Хендерсън освен да тича като улав и да глада страшно за друго не става.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво! Мачкайте наред свраки!!!

Спонсорирани публикации