Базел прекърши крилата на "орлите"

Лудогорец загуби с 0:4 гостуването си в Швейцария
Обновена: 4 ное 2014 23:40 | 4 ное 2014 23:37, Красимир Ангелов
92
Базел прекърши крилата на "орлите"
Снимка: БТА

Лудогорец загуби с 0:4 от Базел под дъжда на стадион "Санкт Якоб Парк" и записа третото си поражение в групите на Шампионската лига.

Така разградчани остават с три точки в Група "В" на турнира, където са още отборите на Реал Мадрид и Ливърпул. Головете в мача забиха Бреел Емболо, Дерлис Гонсалес, Шкелзен Гаши и Марек Сухи.

Разградчани изиграха може би най-слабата си продукция в Европа и логично бяха разгромени. В действията на българите нямаше и помен от показаното срещу същия съперник преди две седмици в София.

От своя страна домакините предложиха модерен футбол, с много движение и разнообразни атаки и заслужено си взеха победата и трите точки.

В другия мач от групата Реал Мадрид победи с 1:0 Ливърпул и се класира за следващата фаза на турнира.

Подробности за мача вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
32
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе кво искаме от селски отбор като Лодугорец до вчера пасяха крави на игрището в Разград днес ще се мерят с Базел и Манчестер, я да си копат картофите и да не се занимават с сериозни неща като футбол за милиони
45
5
 
24
 
! Отговори
Нормално преди 9 години
Спортът е обществено явление. Трудно най-бедната даржава ще е по-добра от най-богатата. Като се вдигне многократно качеството на живота тук, най-вече културата на всеки един от нас, тогава може да сме равностойни с другите. Много талантливи деца не могат да се реализират-не само мъм футбола. Това е страшна загуба. А снощният мач до 1 седмица ще е забравен. И не плюйте Домусчиев-и неговият живот не е най-лесен.
44
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
слабо,мнооого слабо.ще има да чакаме да се класираме за втория кръг на ШЛ.
43
4
 
22
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 9 години
До Анонимен (41)Мачът с Базел в София до 90-та минута се развиваше така, все едно Лудогорец играят за 0:0, а голът на Минев "развали" сценката. Който твърди друго, явно не е гледал мача. Какво пожалване, какви "купени мачове" от Лудогорец в Европа (WTF?), какви 5 лв?Чуждите неуспехи май носят повече радост на някои от собствените успехи... ако изобщо имат такива. И с тоя "матр'ял" държава сме тръгнали да строим...
42
9
 
30
 
! Отговори
данчо лудия преди 9 години
До всички които омаловажават постигнатото от НАЙ добрия отбор в България, изкарайте си главите от на*раните *** и стига сте дрънкали за великите победи на софийските "грандове" щото това ми звучи като: аз знаеш ли къв бях як в казармата едно време :)Едно достойно представяне на Лудогорец, ако гледаме моментното състояние на Левски и ЦСКА, срещу отбори като Реал и Ливърпул резултатите щяха да са двуцифрени!Левскар бях, от години не мога да гледам как петнят името на отбора тия смешници!
41
8
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съберете головете или точките в ШЛ на Левски и ЦСКА и пак са по-малко от тия на Лудогорец.
40
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Досега всеки си гледаше приоритетите или в италианското илив английското първенства затова се изляха толкова много писания.Един отбор граден с трафик на амфетамини и наркотици тррябва даима забрава в която и да е част на света.
39
6
 
13
 
! Отговори
lfc преди 9 години
Пожелавам успех на Пуул с класирането напред.
38
1
 
29
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Мисля ,че Базел снощи взе на сериозно Лудогорец ,а Лудогорец пък взе себе си на сериозно и ето докъде се стигна ,нее страшен резултата ,а играта на Лудогорец ,която беше доста хаотична и егоистична ,а тук играят доста силни отбори и Базел никак нее слаб отбор -той има победи над Ливърпул ,ЧЕлси (миналата година )... ,а и още , снощи се видя,че Лудогорец все още е стабилен отбор ,вкараха им първия гол и те паднаха духом -все едно мача е свършил с лед втория гол .Но иначе БРАВО на Лудогорец за ЛШ
37
5
 
7
 
! Отговори
АСАН АГА преди 9 години
На такива мачове се иска тъчане на 150% точни пасове и попадения във вратата...Вчера гледах един заспал отбор чакащ пред своята врата да им вкарат поне 5 гола ...Козми Моци единствен играе на терена и при контузия заминава ОТБОРА на кино и на село.Това което направиха да паднат с 4 гола ще се помни дано и англичаните ги ият с поне 10 гола за АВТОРИТЕТ обаче на другите отбори...ТРАГЕДИЯ ДРАГИ ЗРИТЕЛИ !!!
36
4
 
10
 
! Отговори
АСАН АГА преди 9 години
Моля господин Прасе-Домус да згони тоя тренер веднага на секундата и тва е ...
35
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Първо ходят ПЕШ и това чакат англичаните няма темпо и как да има като играят ВТОРУ в ОТРАНА в отбрана се играе когато си слаб физически и стар не можеш да тичаш...Трето бавно имонотоно изнасянена топката и връщане към вратаря ...Защо да печелят време ли??? Четвърто ТОЯ ТРЕНЕР ПРОВАЛИ ОТОРА старият беше СТРАТЕГ !!! А тоя Бай ***..
34
8
 
26
 
! Отговори
влади преди 9 години
малиии, тоа път късмета не им помогна. трагични са,тва измислено отборче го подцениха и за тва до сега минаваха метър и падаха с малко,та дори и измъкнаха няква калитарска победа. Но от сега нататък кой къде ги хване ще ги лупа с по 5-6 гола разлика. Киро гела ще види че на село нищо не става,ще разпродаде квот може и луноходец пак ще заиграе с арда кърджали. И от къде на къде няква збирщина от румънци,бразилци,турци и всяква *** ще представя България?Защо съм длъжен да ги подкрепям?
33
19
 
15
 
! Отговори
вучков преди 9 години
чета и не вярвам на очите си.Цяла България се кефи че лудогорец загуби.Вие турцили сте бре кви сте?Никога няма да се оправи тая държава проста
32
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
подцениха ги... това е!
31
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Между другото, очаквах такъв резултат в София.Така и не разбрах ЗАЩО базел пожалиха Делиорманци тук.Нямам никакво обяснение.
30
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 37Да бе, извинявай.Забравих че КЕШ е турнир на комунистическите страни.Всъщност според теб всичко преди 2009 не се брои.Преди Бок-тиквата нямало е футбол дори.Самият Боко е измислил топката, топлата вода, колелото и изобщо света такъв какъвто го познаваме днес.Нямаше диско, нямаше реге, нямаше още Диана експрес..............Ти Минке си пълен кукумицин при това от село!!Такива ***-небългари като теб е*бават майката на тази държава.
29
4
 
6
 
! Отговори
тъписте преди 9 години
Ако си разправяте просто случки ходете в скапания фейс там всеки е номер 1 според него си и "единствения" "най-готин" разбираш ли ...Така сега по същество, не виждам защо критикувате отбор при това Български, който се бори, защото може да го прави ?!
28
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
О не не комунизма свърши не ми говори за преди 89 и КЕШ. Откакто съществува сегашният формат на ШЛ те ще са първи с победа винаги дори и като спрат да съществуват. А успехът им е гигантски за бг футбола.
27
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 34Селяко, у ваше село моИ и да нИ знаИтИ ама ЦСКА е играл ПОЛУ-ФИНАЛ на ШЛ!!!И е отстранявал в ПРЕКИ ДВУБОИ действащи евро шампиони!Знам че у ваше тИз нИщЪ в хорИмака нИ гИ знаЙтИ ама да тИкажЪ!