БФС наказа Тончи Кукоч за мача с Лудогорец

"Това е трагедия", изригна футболистът във Facebook
4 ное 2014 17:28,
3
БФС наказа Тончи Кукоч за мача с Лудогорец
Снимка: архив Булфото

Защитникът на ЦСКА Тончи Кукоч изгоря за дербито с Лудогорец, след като беше наказан от БФС с две срещи.

Кукоч бе наказан заради поведението си спрямо вратаря на Славия Георги Петков след срещата от 14-ия кръг на "А" група. Той ще заплати и 1000 лева.

Както е известно, след двубоя със Славия хърватският ексцентрик от армейците пробяга целия терен и блъсна Петков в гръб на път към съблекалните.

После Кукоч се оправда, че е бил провокиран с обиди и псувни от страна на вратаря на белите. Самият Петков също е глобен солено - с 3000 лв., за неприлични жестове.

"Думите на Кукоч, че съм пожелавал смъртта на не­го и семейството му, са долна лъжа. Все пак сме хо­ра, това е една игра и не бих обидил никога семей­ството му".

"Явно след мача е премислил какво е напра­вил. Писах му в социалната мрежа, в която се изявявам, не отговори. Явно търси медийна изява или да става любимец на феновете на този отбор", коментира стражът пред Канал 3.

Самият Кукоч коментира санкцията си чрез профила си във Facebook. "Това е трагедия! 2 мача наказание, а нищо не съм направил! 2 мача наказание само за да не играя против Лудогорец! Няма значение, моите съиграчи ще направят Победа! Само ЦСКА!", написа хърватинът.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари