Роналдо убеден, че ще бъде сред най-великите футболисти

Португалецът грабна Златната обувка
5 ное 2014 19:08,
24
Роналдо убеден, че ще бъде сред най-великите футболисти
Снимка: Reuters

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е сигурен, че ще бъде запомнен като един от най-великите играчи в историята.

Днес португалецът получи третата си Златна обувка в кариерата за голмайстор на Европа за миналия сезон, като раздели първото място с Луис Суарес, след като двамата завършиха с по 31 попадения. Така той се изравни с Лео Меси, който също има 3 подобни отличия.

На специалната церемония в мадридски хотел присъстваха доста негови съотборници като Икер Касияс, Серхио Рамос и Гарет Бейл, като разбира се събитието не бе пропуснато и от президента Флорентино Перес.

„Не очаквах толкова много хора. Благодаря на всички и първа на своите колеги, защото без тях това нямаше да бъде възможно. Също така на семейството ми и на феновете, както и на клуба, че ми даде възможност да бъда част от най-великата организация в света. Индивидуалните отличия също са важни и аз работя много за тях”.

„Винаги се опитвам да правя всичко па най-добрия начин. Не само миналия сезон. Последните ми 5 години са отлични, а последните 2 дори още по-добри. В моята професия аз се стремя да бъда най-добрия и да пиша своя собствена история. Когато кариерата ми приключи желая показателите ми да ме поставят сред най-великите в историят. И съм сигурен, че това ще бъде така” заяви Роналдо.

„Усещането е сякаш това е първото ми подобно отличие и това е специален ден. Искам да споделя този радостен миг с тези, които винаги са до мен и ми помагат. Остават ми още много години в Мадрид и както обикновено ще продължа да се раздавам максимално” добави лидерът на Реал, с което успокои феновете, че няма намерение да напуска клуба.

„Ще говорим с Флорентино Перес за новия си договор, но така или иначе съм обвързан с клуба докато стана на 33 години. Щастлив съм, че печелим и трябва да продължим да го правим. Много добър състав сме, треньорът е страхотен, така че всичко се развива прекрасно и ние можем да постигнем наистина много” каза още Роналдо.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Действително е много добър и ще остане сред великите футболисти!(а гелосването и други негови изцепки са извън футболните качества )
16
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колкото и да злобеете бедни, злобни и нещастни българчета, този човек е звезда, която ще остане в историята като един от най-великите футболисти в света. А вие си работете за триста лева, раждайте деца на които не можете да купите нещо повече от фалшив адидас (или от продавалника). Докато вие сте злобеели, той е работил, а сега този труд се отплаща. Това става при всеки трудещ се, но вие със злобата си сте толкова опиянени, че за вас шанс няма. Преписвачи в училище, злобари в живота!
15
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Спор няма за качествата му, обаче за да бъдеш сред най-великите на всички времена се иска нещо повече от изработена статистика - отношение към играта и уважение към противниците и съотборниците. От великите нападатели и най-добрите защитници се спичат, но не защото могат да им свирят дузпа.
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има само един Роналдо и той е Феномена!
13
3
 
11
 
! Отговори
да преди 9 години
да му бяха дали още 5-6 дузпи и да мирясва...Суарез няма нито един гол от дузпа!
12
3
 
9
 
! Отговори
Наско преди 9 години
Мисля, че спокойно могат да му връчат и Златен Оскар на този момък... и да остане в историята като най-добрия футболен актьор! :)
11
6
 
9
 
! Отговори
D преди 9 години
И какво като "Жена му е уникален модел. Взима шестцифрени суми на седмица. Световноизвестен. Действително един от най-големите футболисти в момента." Като се вижда, че не е щастлив, като не може да се отпусне и да се зарадва на успехите си и вечно търси още и още. Той е дотолкова вглъбен в това да е "the best", че си позволява да симулира и да изглежда меко казано смешно :))) Просто му е фикс идея.. И 100% в секса не е добър ;]
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 1 Ами видяхме го ! И актьорството помага и 13-ят играч и той помага. Съдията , съдията ,съдията..***..... Иначе, вятър работа .
9
7
 
7
 
! Отговори
Вини Джоунс преди 9 години
Този транзистор заслужава някой снажен маж, като Вини Джоунс, Стюърт Пиърс, Тони Адамс или Франко Барези да му скача с бутонките върху маникюра и да го гняви в корема а транзистора-симулант да пищи и да се гърчи. Това замлужава този артист. Това и пожелавам на коляча от ИД, дето се гаври с хората в клиповете и то с маска на лицето. Гняаене му ме лека за такива ***.
8
6
 
12
 
! Отговори
Капанов преди 9 години
Ще бъде сред най-великите гел-употребисти!
7
2
 
2
 
! Отговори
Picha преди 9 години
Mishki..ei taki pluhove....hapat mi ti ko mislish....imam edno malko bradva i s nego spa
6
15
 
16
 
! Отговори
1 преди 9 години
Колко завист и злоба... Жена му е уникален модел. Взима шестцифрени суми на седмица. Световноизвестен. Действително един от най-големите футболисти в момента. Който оспорва качествата му на футболист просто може да се скрие и да не коментира този спорт никога повече.
5
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** грозен....
4
8
 
18
 
! Отговори
кифла преди 9 години
Роналдо се оказа егати кифлата...
3
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гацо Бацов бее, къв Роналдо! ***
2
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Третия "пол"
1
17
 
26
 
! Отговори
тоя ли? преди 9 години
на тоя трябва да му дадат Оскар, а не Златна обувка!