Сампдория ще гледа двама наши национали

Емисари ще следят под лупа Георги Терзиев и Венци Христов утре в Стара Загора
1
Сампдория ще гледа двама наши национали
Снимка: Булфото

Един от най-стабилните италиански клубове през този сезон Сампдория може да се подсили с двама български национали през зимния трансферен прозорец, отбелязва електронното издание от Апенините "Калчонюз24".

Отборът от Генуа проявява много сериозен интерес към централния защитник на Лудогорец Георги Терзиев и към нападателя на Берое Венцислав Христов.

Изданието уточнява, че се очаква да има представител на тима по време на сблъсъка между заралии и разградчани, който ще се състои утре в Стара Загора.

26-годишният Венци Христов вкара важен гол за България срещу Азербайджан в европейската квалификация и със силните си игри за Берое в началото на сезона привлече голямо внимание към себе си. Toй имаше трудности, след като се завърна в България, след неуспешния период под наем в Металург Донецк.

Четири години по-младият от него Георги Терзиев пък изнесе много силни мачове с Лудогорец в Шампионската лига и дори вкара гол на Ливърпул, за да донесе равенството 2:2 на отбора си в последния мач на "Орлите" от турнира.

Синиша Михайлович лично е харесал двамата и е решил да изпрати емисари да гледа представянето им в утрешния мач от "А" група.

Самп не е единственият италиански отбор, който проявява мераци към Венци Христов, тъй като неговото име се свързва и с трансфер в Палермо, а името на Георги Терзиев се споменава за трансфер в Лацио.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари