Агуеро аут от терените за месец

Звездата на Ман Сити има увреждане на връзки в коляното
Обновена: 8 дек 2014 14:38 | 8 дек 2014 14:38, Красимир Ангелов
0
Агуеро аут от терените за месец
Снимка: Reuters

Серхио Агуеро ще отсъства за около месец от терена заради контузията в коляното си, твърди вестник "Мирър".

Нападателят на Манчестър Сити пострада още в началото на мача срещу Евертън и трябваше да бъде заменен принудително.

При смяната се забелязаха сълзи в очите му и имаше опасения за много тежка контузия. Според източници от клуба, с които има контакт английския вестник, контузията на Агуеро не е чак толкова сериозна.

Той е получил увреждане на връзки в коляното си, но няма да се наложи то да бъде оперирано. Все пак почти със сигурност той ще пропусне сгъстения цикъл от мачове около Коледа и Нова Година.

Първият мач, който Агуеро ще пропусне, е решителното гостуване на Рома в Шампионската Лига, което представлява директен двубой за място на осминафиналите. За този мач е наказан Яя Туре, а Венсан Компани и Давид Силва до последно не се знае дали ще се възстановят от контузии.

Мениджърът Мануел Пелегрини обаче смята, че голям отбор като неговия трябва да се научи да е независим от основния си играч в лицето на Агуеро.

"Всеки голям отбор трябва да има важни играчи като Серхио. Предполагам, че Кристиано Роналдо е много важен за Реал Мадрид, Лионел Меси е много важен за Барселона. Но нито един от тези отбори се върти само около един играч.

Не знам дали това е правилното възприятие за нас. Едно нещо е играч да е в много добра форма, в каквато беше Серхио до контузията. Но не мисля, че той ни е носил на гръб", посочи специалистът.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари