Владо Стоянов мисли за трансфер

Сега е точното време, смята вратарят на Лудогорец
2
Владо Стоянов мисли за трансфер
Снимка: Булфото

Вратарят на родния шампион Лудогорец Владислав Стоянов заяви директно, че би искал да излезе зад граница.

"Сигурен съм, че няма български футболист, който да иска да остане в "А" група, вместо да отиде да се състезава в сериозен европейски отбор", каза Стоянов.

"В това число и аз не правя изключение. Смятам, че сега е най-подходящият момент за трансфер. Нямам представа обаче дали има оферти за мен", призна българският национал.

"Знам колкото вас, журналистите, тъй като чета информациите в сайтовете. Собствениците на Лудогорец могат да дадат точна информация. Щастлив съм тук и не ми е фикс идея да бъда трансфериран. Времето ще покаже какво ще се случи", допълни Владо Стоянов.

Евентуалната продажба на вратаря е твърде вероятна, след като Лудогорец преподписа с канадския национален страж Милан Борян, а освен това разполага и с Иван Чворович.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Проектът Лудогорец е силен в покупките и слаб в продажбите. Обяснението е в мегаломанията на братя Свинарови(Домусчиеви) .Лудогорската майна ,който за момента се изживява за треньор се е взелна сериозно в схемата.Владо е пич и дано се разкара в приличен отбор има данни. Да не говорим ,че малката перука със статут на резерва в анадола е твърд титуляр в националния при новия треньор Петев
1
0
 
3
 
! Отговори
Владо Манчев преди 9 години
Интересно мнение на този вратар, спрямо баснословните суми които получават.