Пиронкова се класира за основната схема в Сидни

Цвети не остави шансове на американката Гибс
38
Пиронкова се класира за основната схема в Сидни
Снимка: архив, Ройтерс

Цветана Пиронкова влезе в основната схема на турнира по тенис за жени в Сидни с награден фонд от 731 хиляди щатски долара.

Още по темата
Най-добрата българска тенисистка преодоля и последното препятствие в квалификациите, след като се наложи над американката Никол Гибс с 6:3, 6:1. Победата осигури на Пиронкова 5580 долара от наградния фонд и 25 точки за световната ранглиста.

Началото на двубоя се забави заради дъжд в Сидни. Когато спря да вали и срещата започна, Пиронкова набързо поведе с 4:0.

Последваха три оспорвани гейма, които отидоха на сметката на Гибс. Това не разколеба Пиронкова, която взе подаването си, направи още един пробив и затвори първата част с 6:3.

Във втория сет американката не успя да окаже съпротива и Пиронкова с лекота спечели с 6:1. Българката защитава титлата си в Сидни, която спечели миналата година.

По-късно днес ще бъде теглен жребият за основната схема и Цветана Пиронкова ще научи съперничката си в първия кръг.

Още спортни новини четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
3
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
ами автоматиците не стават за ръчкане и няма как да изхвърлят неизгорели газове, още повече че моя е бензин а не дизелЕто сега научи нещо. Давам ти мойте 2 цента както е изразаМога да те запозная с много ама много по богати от мен в Сидни (мен въобще не ме брой за богат) дето карат същите коли като мойта. Дори директора на Гугал кара същата тойота :)Явно по твойте ориенталски ширини щом някой е богат трябва да кара БМВ на тарга да се закичи с Айфоня като награден ТКЗСар
8
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До сидни ав$$тралияСори, не знаех че автоматиците не могат да пушат.Особено японските бараки.5 годишна кола си е за социално слаби по моите стандарти.А иначе и билети по 5 хил долара да си купиш пак си същия *** който слуша бг чалга в колата си.Заради такива като теб хората ги е срам да казват че са българи.
7
2
 
3
 
! Отговори
от сидни ав$$тралия преди 9 години
ами няма как да пуши защото е автоматик освен това е на 5 години и мисля за нова ламя. Но не бързам за сегаа чалгата каквото мога правя по силите ми.Купих си билети за Операта на 25 февруари съм на концерт в А2 сектора. За *** от с. Подгумер ще поясня че тези сектори са най отпред пред сцената и билетите са няколко стотака 8-)мога и снимки да ти пратя за мен ще бъде удоволствие
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До сидни ав$$тралия 6Селски, как е "бе ге" чалгата, разнасяш ли я по света,а?А изтъбушена японска кошница в гаража още ли пуши като *** кюмбе?!***!
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей на това му казвам "успех".Да минеш КВАЛИФИКАЦИИТЕ е "веУико".Ама защо няма "срази", "разби", "великолепна" и т.н,а??Защо бе???
4
0
 
5
 
! Отговори
за "австралиеца преди 9 години
И като се събуди - кранът пак протекъл.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Григор ви е заседнал като рибена кост :) А дано да е за дълго!
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и тя е като *** - 1-2кръг максимум
1
1
 
7
 
! Отговори
Бравус преди 9 години
Много добре. Някой се опитва да изплува -нека с дружни усилия го върнем обратно в блатото

Спонсорирани публикации