Манджуков спира кранчето с пари в ЦСКА?

Тезата е на специалиста по спортно право Георги Градев
Обновена: 9 фев 2015 11:21 | 9 фев 2015 11:21, Александър Попов
2
Манджуков спира кранчето с пари в ЦСКА?
Снимка: Булфото, архив

Заместник-председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Петър Манджуков е спрял финансирането на армейците. За това намекна специалистът по спортно право Георги Градев със съобщение във Фейсбук.

По информация на негови приятели, близки до кухнята на ЦСКА, президентът Александър Томов умишлено прави скандала с Градев, въпреки че много добре знае, че няма как да спечели, за да отклони вниманието от много по-големия проблем.

А именно, че Манджуков е спрял финансирането и иска 3-те милиона, които е дал на ЦСКА под формата на кредити, да му се върнат. И тук играта на Манджуков е, че го прави точно преди лиценза с цел или да си върне парите, или да вземе ЦСКА, без да дава повече пари.

„Един мой много добър приятел, близък до кухнята на ЦСКА, ми сподели, че Томов умишлено прави скандала с мен. Основният му мотив е да отклони вниманието от по-големия си проблем".

"А именно, че Манджуков е спрял финансирането и си иска 3-те милиона, които е дал на ЦСКА под формата на кредити. Манджуков прави това точно пред лиценза с цел или да си върне парите, или да вземе клуба, без да дава повече пари”, написа Градев в профила си в социалната мрежа.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: ЦСКАПетър Манджуков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
4
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Градев се оформя като поредната *** препикаваща ЦСКА!?Много станаха бре!