Шалке докосна сензацията, Реал освиркан

Германците биха с 4:3 в Мадрид
11 мар 2015 08:36, Александър Попов
8
Шалке докосна сензацията, Реал освиркан
Снимка: Reuters

Германският Шалке бе много близо до сензация в Шампионската лига, след като победи с 4:3 Реал Мадрид насред неговия „Сантяго Бернабеу“, но отпадна заради загубата с 0:2 в първия мач.

Германците на 3 пъти повеждаха, като последните минути се превърнаха в кошмар за домакините, които все пак оцеляха и издрапаха до 1/4финалите на на турнира.

Представянето им обаче отново бе посредствено и единствено класата на Кристиано Роналдо и спасявания на Касияс в края, спасиха отбора от резил. След последния сигнал обаче феновете ясно показаха разочарованието си, като изпратиха домакините с бурни освирквания.

Загубата означаваше, че Реал не успя да подобри рекорда на Байерн по поредни победи в турнира, като и двата тима остават с по 10. Това бе третият пореден двубой на столичани без успех след двата им мача от първенството, които не успяха да спечелят.

Анчелоти направи 3 промени от състава, загубил от Атлетик. Карвахал, Ияраменди и Марсело отстъпиха местата си на Арбелоа, Кедира и Коентрао. Триото Бейл-Бензема-Роналдо очаквано стартира. За гостите Матип замени Айхан, а Роберто ди Матео заложи на трима централни защитници.

Всичко за развоя на мача четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
FCB преди 9 години
не е сензация отбор от Бундеслигата да победи селски отбор от жалкото испанско шампионатче
4
0
 
2
 
! Отговори
до 3 преди 9 години
Бейл беше безобразно слаб!Това е играч на стойност 100 мил. а не успя да центрира една топка като хората!Кедира е за продаване-огромен спад!Коентрао няма силен мач от 6 месеца!За да разчиташ най-добър защитник да ти бъде Пепе е направо скандално!
3
2
 
1
 
! Отговори
БЕЗРАЗЛИЧЕН СЕКСИСТ преди 9 години
Страхотен Шалке!Но все пак, мачовете са два.
2
2
 
2
 
! Отговори
Nonstop преди 9 години
Много слаб мач на Реал, а вратаря им е скандален, защото има пряка вина за първите 3 гола. Четвъртият гол беше неспасяем удар. Касияс има 90% вина за тази загуба, но треньора му продължава упорито да го пуска, вместо костариканеца. Роналдо е от друга планета и не вярвам да стои дълго при такива условия, когато няма колектив и публиката е сърдита на всички. Предстоят трудни дни за балета. Не мисля, че ще могат да се преборят за първенство и ШЛ, т.е. ще е много интересно през лятото в Мадрид...
1
3
 
10
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Явно Модрич липсва много. Браво на Шалке, страхотна игра показаха

Спонсорирани публикации