Потвърдиха: Робен аут до края на сезона

Левандовски е с мозъчно сътресение, счупване на носа и горната челюст
29 апр 2015 14:54, Красимир Ангелов
1
Потвърдиха: Робен аут до края на сезона
Снимка: Reuters

Лошите новини в лагера на Байерн Мюнхен продължават да валят една след друга. Днес клубът излезе с новина на официалната си страница в интернет, че Ариен Робен отпада до края на сезона.

Още снощи мюнхенският вестник "tZ" излезе с неофициална информация, че холандецът има разкъсване на мускулни влакна в областта на левия прасец. Днес диагнозата се потвърди.

Робен влезе като резерва в снощния сблъсък с Борусия Дортмунд от полуфиналите за Купата на Германия, но получи болки четвърт час след това и беше сменен. Това беше първи мач за крилото за последните шест седмици, в които той беше в лазарета заради разкъсване на коремен мускул.

Състоянието на Роберт Левандовски също тревожи баварците. Полякът беше отнесен от вратаря на Борусия Мич Лангерак и се оказа, че освен мозъчно сътресение, има счупване на горната челюст и носа.

Към този момент не е ясно колко дълго време ще отсъства полякът и дали ще бъде на линия за сблъсъците с Барселона на полуфиналите на Шампионската лига.

Все пак добрата новина от днес за Байерн е, че Тиаго Алкантара не е сериозно контузен. Испанецът се е разминал само с разтежение.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари